Anabela u suzama na krštenju unuke, evo šta kaže o zetu Marku!

13.06.2022

08:00

By

Luna i Marko

Luna i Marko napravili proslavu za ćerkicu

Luna i Marko napravili su proslavu povodom prvog rođendana ćerkice Mije, a odlučili su i da na dan rođendana krste svoju mezimicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STAR Magazin (@star_magazin)

 

Luna i Marko izgladili nesuglasice sa Anabelom

Anabela Atijas je na proslavu došla sa svojim izabranikom Andrejem, a tom prilikom je otkrila do sada nepoznate detalje o odnosu sa zetom Markom Miljkovićem.

– Ja sam se rasplakala, srce mi je puno, jako sam emotivna. Ovo su predivne emocije. Ja sam najponosnija baka. Premašila je sva moja očekivanja. Uživam u ulozi bake. Nisam Lunu savetovala danas, pustila sam je da uradi sve na svoj način. Vidim da uživa i da je srećna i meni je to dovoljno. Ja bih volela da vam prenesem osećanja, preterano sam emotivna. Drago mi je što smo prevazišli sve i što smo ispred svega stavili ljubav prema Miji. Ne treba se više osvrtati unazad. Ponosna sam na zeta. Premašio je sve moje sumnje. Mi između sebe znamo kako stoje stvari. Sve smo prevazišli, ljubav je pobedila. Ljubav prema Miji i Luni je sve premašila. Čula sam da se Gagi verio, drago mi je da je našao pravu ženu za sebe, ja sam srećna zbog njega, istakla je Anabela.


 

Pročitajte: Plan iz kog je Anabela isključena: Tajna placa koji su kupili Luna i Marko. Komšije otkrivaju istinu

 

IZVOR: Kurir

SLIKE: Dragan Gajić, Ivan Vučićević

Još iz kategorije