Stanislav otvorio dušu Mioni, konačno je sve shvatila: Dobio javno izvinjenje

30.06.2024

14:11

By

Ljubav Mione i Stanislava

Printskrin/Youtube

Stanislav

Ljubav Mione i Stanislava je glavna tema. Naime, Miona Jovanović i Stanislav Krofak venčali su se juče fiktivno po rijaliti zadatku, a sudeći po njihovim razgovorima u hotelu nakon venčanja, svi smatraju da je njihovo pomirenje pitanje dana.

Ljubav Mione i Stanislava je glavna tema, očekuje se pomirenje

Krofak je tokom noći otvorio dušu Mioni, pa je sada svima jasno da je ljubav Mione i Stanislava i dalje aktuelna, te da njeni samo Stanislava priznaju za zeta, to jest da se nije ugasila.

Kako je sam Pantera rekao, najviše ga je bolelo kada se Nenad Aleksić Ša ponašao grubo prema njoj u rijalitiju.

Ljubav Mione i Stanislava

Stanislav PanteraPrintskrin/Youtube

Kako prenosi Pink, Stanislav je otkrio detalje oko svog ulaska u rijaliti Željka Mitrovića, pa je progovorio i o tome šta ga je najviše zabolelo dok je gledao Ša i Mionu kada su bili previše bliski.

Pročitajte i – Hitno oglašavanje porodice Mione Jovanović – Ovo je njihov stav o svadbi i venčanju, Ša nikako nije u igri

– Ja sam ti rekao da ne ulaziš ili da uđemo zajedno, kao i da ako uđeš naknadno da ti ne bih verovao. Mislio sam da ne bih išao do te granice da blejiš tu sa mnom.


– Mislim da si hteo da uđeš namerno da se ispromovišeš. Kad sam čula da si gostovao u emisiji, tad sam počela da sumnjam da ćeš da uđeš, imala sam u sebi osećaj da ćeš da uđeš ali nisam verovala – rekla je Miona.

Ljubav Mione i Stanislava još uvek nije ugašena

– Najviše su me pogodili medvedići, kad ste stajali pred mesečnicu i on govori vidi Stanislave kako lep par i onda te je on na silu povukao da ga poljubiš. Ja u autu posle toga i neko me zove, tad sam video broj da me zove voditelj iz emisije, tad su me pitali da li bih došao da komentarišem i odbio sam. Rekao sam da me ne zanima sve to. Ja medijima nisam dva meseca odgovarao, kad me je nazvala devojka ja sam rekao da moram u Beograd poslovno za 10 dana, ona me zove posle 10 dana i kao gde ćemo se naći, ja dao intervju tad i posle došao na Dedinje u emisiju – rekao je Stanislav.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije