Konačno uhvaćena: Kuma Ane Ćurčić u zagrljaju poznatog pevača, osmeh ne silazi sa lica FOTO

18.04.2023

10:00

By

Veza Milene i Samira

ATA IMAGES

Milena Kačavenda

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, našla se u žiži interesovanja nakon što je iznela niz optužbi na račun Zvezdana Slavnića. Njen svaki korak pomno se prati, a ljubitelji rijalitija s nestrpljenjem očekuju epilog sage koja je prethodnih meseci uzdrmala region.

Kuma Ane Ćurčić u zagrljaju poznatog pevača

Ipak, kuma Ane Ćurčić u poslednje vreme mudro ćuti, a kako smo imali prilike da vidimo ona je sada u potpunosti posvećena novom projektu na kojem radi. Naime, Milena se nedavno pojavila na snimanju spota pevača Emira Đulovića, u centru Beograda, a fotografije nastale tom prilikom podigle su veliku prašinu u javnosti.

Pročitajte: Preokret – Zvezdanova pisma iz zatvora otkrila veliku istinu, oglasila se i Anina kuma FOTO

kuma ane ćurčić

Po dolasku na set Milena i Emir su se prisno pozdravili što je mnoge navelo da posumnjaju u prirodu njihovog odnosa. Iako su se mnogi složili da bi njih dvoje bili dobar par, Milenu i Emira vezuje isključivo poslovna saradnja i lepo prijateljstvo.

Pročitajte: Anđela je prošlost – Zvezdan mazi Anu u krevetu, javnost u neverici VIDEO

kuma ane ćurčićGostujući u jednoj emisiji Emir je otkrio kako je došlo do toga da se baš kuma Ane Ćurčić pojavi u njegovom spotu.

– Za to je najviše zadružen moj PR tim. Meni je zadovoljstvo što radimo zajedno i verujem da će kuma da izdominira. Ja uvek kažem, ako neko napravi od ove pesme hit mimo onoga što smo mi zajedno radili, to će biti kuma Ane Ćurčić – rekao je Emir ne skidajući osmeh sa lica.


Pročitajte: Ana im pomrsila konce – Zvezdan Slavnić promenio ploču, Anđela jeca na sav glas

kuma ane ćurčić

Budući da je Kačavenda izrazila želju da i sama snimi pesmu, ukoliko do toga i dođe Đulović tvrdi da će je podržati.

– Milena je ovih dana superstar. Ne bi bilo loše, ako ima talenta bilo bi dobro da nešto snimi. U mom spotu mislim da će imati ulogu mame, ali šta god da sprema u životu ja joj želim svu sreću ovog sveta i veliki respekt za nju – zaključio je pevač.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije