Skupo će ga koštati: Anđelini roditelji podneli krivičnu prijavu protiv Zvezdana, sledi haos FOTO

07.03.2023

18:00

By

Ana Ćurčić tužila Slavnića

Krivična prijava protiv Zvezdana Slavnića od strane Anđelinih roditelja

Nedavno je sve šokirao snimak na kojem se vidi da Zvezdan Slavnić pokušava da udari svoju devojku Anđelu Đuričić nakon čega su usledile oštre reakcije kako u Beloj kući tako i van rijalitija.

Krivična prijava protiv Zvezdana Slavnića je navodno podneta

Naravno da je svima prvo palo na pamet, kako su reagovali Anđelini roditelji na to, mediji su došli do novih informacija. Nakon što je njihova ćerka Mikici prepričala kako ju je Slavnić udario u glavu, Đuričići su odmah reagovali i pokrenuli postupak protiv njega.

Pročitajte: Da li biste je prepoznali? Ovako je Anđela Đuričić izgledala pre estetskih korekcija FOTO

Krivična prijava protiv Zvezdana Slavnića

– Zvezdan Slavnić je jedan nasilnik i monstrum koji bije žene. Niko ne veruje kada Ana priča o tome, kada iznosi detalje njegovog nasilništva. Samo mi koji smo bili bliski s njima u vreme kada su bili zajedno znamo kako je Ana prolazila u svađama s njim. Znao je da je da izbaci na terasu na minusu, da se smrzne, tako ju je kažnjavao. Konačno je dočekala svojih pet minuta da kaže celu istinu, konačno će red i zakon da sazna za sve što je radio, a nije bio osuđen i nije odgovarao pred zakonom. Ovo je samo početak njegove propasti, ne sluti šta ga čeka uskoro. On misli da je nedodirljiv i da mu niko ne može ništa jer je u Zadruzi 6, ali gadno se prevario. I te kako ima zakona za njega – priča izvor za Republiku i nastavlja:

Pročitajte: Vendi otkriva- Anu Ćurčić tek čeka pakao, Zvezdan će ovako da je uništi

Krivična prijava protiv Zvezdana Slavnića


– Na mrežama je isplivao snimak na kom se vidi kako Zvezdan preti Anđeli, a potom je udara rukom u glavu, a ona je to pre neki dan demonstrirala dok se žalila Mikici na Zvezdanovo ponašanje. Pričala je sve u šiframa jer ga se plaši. Voli ga, ali ga se i plaši. Usadio joj je strah u kosti. Ne sme sada da ga ostavi. Kada je ovo video njen tata Veliša, nije časio ni časa, već je odmah podneo krivičnu prijavu protiv nasilnika. On će da uradi sve da ga strpa u zatvor. „Prvo nas je ponizio, ukaljao je našu ćerku, obrukao je i pečatirao kao devojku lakog morala. Sada je počeo da je maltretira i da je bije. Neće moći dok sam ja živ. Ima da mu stave lisice ne zvao se ja Đuričić Veliša. Ovo je kraj njegovog postojanja.

Pročitajte: Zabrinuta za svoju bezbednost- Anđela moli za pomoć, Zvezdan ne prestaje sa pretnjama

Krivična prijava protiv Zvezdana Slavnića

Takođe, kako je navedeno, Anđelina mama u lošem je stanju nakon što je videla snimak u kom ćerka priznanje da je Slavnić fizički nasrnuo na nju.

Pročitajte: Ne prestaje da šokira- Anđela Đuričić ima bizaran zahtev za produkciju FOTO

Krivična prijava protiv Zvezdana Slavnića

– Anđelina mama je u lošem stanju od kad je videla tu ćušku, što bi rekli mladi, ne može ni da jede ni da spava. Veliša pakuje stvari i dolazi inkognito za Beograd da reši sve u policiji. Jedino tako može da prijavi nasilništvo. Ne može da deluje ako nije u Beogradu. Đuričići se neće smiriti dok ne vide da je policija zakucala na vrata „Zadruge“ da privede Zvezdana. Veliša je svestan da će biti po njegovom jer, pored svih detalja koje je Ana iznela, a u vezi sa su svim Zvezdanovim psihičkim i fizičkim nasiljem prema njoj, nema šanse da ne reaguju. Makar da zaplaše tog manijaka, da se smiri. On je bivši robijaš. Ima staža i godina u zatvoru. Za takve je najveća noćna mora da im neko kaže da će ponovo iza rešetaka. Veliša je saznao da Zvezdan ima više krivničnih prijava od ljudi iz kladionica, teretane, s ulice, sve njih je tukao. Samo čekajte, njega uskoro hapse u Zadruzi.

Ostaje da vidimo kako će regovati Zadrugari kada budu saznali da je podneta krivična prijava protiv Zvezdana Slavnića od strane Anđelinih roditelja.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije