Kija Kockar na meti našeg reprezentativca: Malo je falilo da postane žena fudbalera, ovo su detalji

27.06.2024

11:40

By

Kristina Kija Kockar

Instagram

Instagram

Pobednica „Zadruge“ i sadašnja voditeljka Kristina Kija Kockar dospela je u žižu javnosti nakon ispadanja naše reprezentacije sa Evropskog prvenstva u fudbalu kada je isprozivala mnogima omiljenog fudbalera Dušana Vlahovića.

Kristina Kija Kockar na meti fudbalera

Naime, Kija je odgovorila na jedan Tvit i svima stavila do znanja da ne obožava Vlahovića.

Naš maneken Vlahović ne može da živi od fanova jer je prelep. Pa dobro ne možemo u svemu biti najbolji – glasio je status na društvenoj mreži Tviter koji je pratio i video snimak.

Kristina Kija Kockar

– Prelep lol. Ali i mudrost ga juri, ali je on brži – napisala je Kija i dodala da ga nijedna na ulici ne bi pogledala da nema ugovor od desetine miliona.

Pročitajte i – Svi su zanemeli kada su ugledali Dušana Vlahovića – Stajlingom iskopirao legendarnog Šojića i postao glavna tema svetskih medija

Takođe, Kristina Kija Kockar priznala je jednom prilikom da su joj pojedini srpski reprezentativci, slali poruke na Instagramu.


– Mnogi prijatelji koji imaju moj broj telefona su mi čestitali rođendan na Instagramu. Pitala sam zbog čega, jer ne mogu da vidim, tamo imam hiljadu poruka… – započela je priču Kockareva za „Informer“, pa istakla:

Kristina Kija Kockar priznala da je na Instagramu dobijala poruke od fudbalskih reprezentativaca

– Recimo, viđala sam poruke posle dve, tri godine. Pola fudbalske reprezentacije Srbije mi je pisalo. Kasno sam videla, tako da nisam postala žena fudbalera – istakla je Kija kroz smeh ne želeći da otkriva imena tih fudbalera.

– Ne želim nikoga da spominjem. Neki su zauzeti, neki i dalje nisu – otkrila je Kija, a na pitanje da li su tada bili zauzeti, kada su joj pisali, rekla je: „Mislim da nisu“.

Kristina Kija Kockar

Podsećanja radi Kristina Kija Kockar postala je ekstremno popularna nakon što ju je nekadašnji suprug, pevač Sloba Radanović javno prevario u rijalitiju sa Lunom Đogani, nakon čega je ona u isti ušla kako bi se suočila sa mužem.

O ovom triu mesecima je brujala javnost, a ova priča Kiji je donela pobedu u “Zadruzi” i vinula je u zvezde, nakon čega je zablistala na mnogim poslovnim poljima.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata Images/Kija Kockar Instagram

Još iz kategorije