Kristina i Kristijan čekaju sina: Iznenadićete se kada čujete koje ime su odabrali za naslednika!

23.06.2022

22:00

By

Pas Kristijana Golubovića

Kristina i Kristijan čekaju sina

Bivši učesnici Zadruge Kristina Spalević i Kristijan Golubović čekaju bebu, a nedavno su saznali da će dobiti sina, kom planiraju da daju ime po ocu – Kristijan.

– Nisam mogla da verujem, plakala sam dvadeset minuta. Nisam mogla da dođem sebi! Imam tri brata, uvek sam bila bila više vezana za mušku decu i to mi je bila želja. Međutim, svi su krenuli da tvrde, prvi Kristijan, da će biti sto posto dečak, pa sam počela da razmišljam o tome šta ako bude devojčica, u inat (smeh) – rekla je Kristina za Pink. rs.

Drugarica koja mi je sve ovo organizovala donela mi je cveće sa nekim ženskim cipelicama i rekla mi: „Znam da je žensko“. Iznenadila sam se kada su izašli plavi baloni – kaže Kristina, koja poručuje da je vrlo izvesno da će sin nositi očevo ime.

Kristina i Kristijan odabrali originalno ime za naslednika

Prošli put su nam u opticaju bila imena Konstantin i Mihajlo, što je i dalje, a sada kada sam saznala da sam trudna rekla sam: „Pa, Kristijan! Kristijan Golubović! Ti si stariji, sutra kada te ne bude bilo, da postoji još jedan Kristijan“ (smeh). I to je u opticaju, pa videćemo.


 

IZVOR: Pink. rs

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije