Kristijan preti pevačicama: Kreće moja emisija o krimi pričama na estradi

01.06.2022

13:43

By

Osveta Kristijanu Goluboviću

Kristijan Golubović dobija emisiju

Kristijan Golubović upravo se vratio sa letovanja iz Hrvatske gde je sa devojkom Kristinom uživao i punio baterije za novi projekat koji pokreće.

Kristijan Golubović

Bojan Vuković

Kristijan Golubović-voditelj emisije koja će uzdrmati estradu

Naime, Kiki uskoro ulazi u televizijski studio i počinje da vodi autorsku emisiju koja će uzdrmati celu estradu.

Dobio sam predlog i ponudu od Željka Mitrovića da vodim svoju autorsku emisiju o nekim krimi bajkama. Otkrivaću šta je istina, a šta nije. Razotkriću mnoge aktere i to će biti nešto novo, neće biti stereotipno. Zvaću u goste ljude koji se retko pojavljuju i izbegavaju javnost. Nekog ko će da otkrije mnoge tajne. Biće to ljudi najviše iz estrade i kriminala. Imam već na umu neke pevačice, ali ne znam da li će pristati da dođu da kažu ko su i šta su, ali i da otkriju u kojim pričama su bile akteri”, objašnjava Kristijan i najavljuje da će napravi pravu pometnju svojom emisijom.

Plašim se da većina pevača i pevačica neće smeti da dođe, jer su se svi uvukli u neku ljušturu, prerušili se u neke druge likove i izmišljaju bajke o sebi. Oni koji imaju šta da kažu ili su odavno mrtvi ili zaboravljeni, ali ne brinite, naći ću ja odlične goste. Trešće se estrada, obećavam”.


 

 

Pročitajte: Kristijan Golubović KRAĆI za 70.000 evra! Prijatelj mu ukrao!

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije