SUJEVERNA: Konstrakta u Torino ponela torbu punu amajlija!

09.05.2022

13:50

By

Bojan Vuković

Konstrakta otputovala u Torino sa amajlijama

Predstavnica Srbije na Evroviziji Konstrakta  Đurić otputovala je u Torino gde će se 12. maja boriti za ulazak u finale!

Neobičan stajling naše predstavnice

Ona je na put otišla u neobičnom stajlingu, međutim, ono što Konstrakta krije jesu amajlije koje je ponela sa sobom za sreću.

Konstrakta pred svaki svoj nastup ima određene rituale koje izvodi. Kada je pobedila na takmičenju uz sebe je imala tri zlatna prstena koja ritualno stavlja i nosi na svakom nastupu. Stari su stotinak godina, a njih je dobila od svoje svekrve. Na put u Torino je ponela još neke amajlije i mali pokretni oltar koji je dobila na poklon od patrijarha Porfirija nad kojim će moći da se pomoli pred izlazak na scenu. Jedan novčić koji je dobila za sreću, ali i jednu posebnu amajliju koja je specijalno pravljena baš za nju, ali o kojoj nikome nije htela da priča jer joj je rečeno da ne valja da se zna. Ona je baš sujeverna, više je ponela amajlija u Torino nego lavora i bokala koji su njen ovogodišnji zaštitni znak”, otkriva naš izvor iz delegacije koja je sa njom krenula na Evroviziju!

Podsećamo, pesma Evrovizije 2022. godine biće 66. po redu izbor za Pesmu Evrovizije. Održaće se u Torinu, Italiji, zahvaljujući pobedi sastava Maneskin na Pesmi Evrovizije 2021. godine u Roterdamu sa pesmom „Zitti e buoni“.


Naša predstavnica Konastrakta će nastupiti u drugoj polufinalnoj večeri 12. maja  kao treća po redu sa numerom „In Corpore Sano“.

 

 

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije