Konstrakta dobila ulogu u italijanskom filmu

12.05.2022

15:12

By

Potez Konstrakte Đurić

Bojan Vuković

Konstrakta dobila primamljivu ponudu

Naša predstavnica na Evroviziji u Torinu izazvala je veliku pažnju a, kako saznajemo, Konstrakta je već dobila jednu primamljivu ponudu.

Konstrakta

Bojan Vuković

Konstrakta u ulozi doktorice

Naime, poznati italijanski reditelj Pedro Stađini je već kontaktirao i zakazao sastanak sa njom jer želi da ona glumi doktorku u njegovom novom filmu koji snima o korona virusu.

Tačno je da gde god da se Konstrakta pojavi izaziva pažnju i divljenje. Tako je reditelj Stađini koji se sprema za snimanje filma krajem maja, došao na ideju da angažuje našu predstavnicu na Evroviziji. Njegova ideja je da Konstrakta glumi na italijanskom i da bude u ulozi doktorke koja leči kovid pacijente. Iako je ponuda poprilično primamljiva, naša pevačica je odlučila da sačeka da se sve oko Evrovizije završi, pa tek onda da razgovara o glumi”, objašnjava naš izvor iz Torina i dodaje:

Ona je već u Srbiji imala časove italijanskog jezika, jer zna i sama da joj Evrovizija otvara mnoga vrata, a uloga u italijanskom filmu bi je vinula jako visoko. O novcu i da ne pričam, jer bi se posle svi otimali da je angažuju za svoje projekte. Za sada Konstrakta mudro ćuti i razmišlja koje poteze da povuče i šta je najbolje za njenu karijeru i budućnost.”


Naša predstavnica, večeras nastupa u drugoj polufinalnoj večeri, a na scenu u Torinu će izaći treća po redu.

 

 

 

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije