Raskinuli Kaja Ostojić i Mateo Pavlović nakon tri godine ljubavi, a razlog je šokantan!

04.07.2022

13:00

By

Kaja Ostojić raskinula sa dečkom

Popularna pevačica Kaja Ostojić raskinula je nakon tri godine vezu sa hrvatskim fudbalerom Maetom Pavlovićem.

Kako Telegraf prenosi, do raskida je došlo pre mesec dana kada je Mateo odlučio da karijeru nastavi u rodnoj Hrvatskoj, a razlog je bizaran.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Kaja Ostojić ostala bez ljubavi zbog nacionalnosti

Naime, prema tvrdnjama izvora, par se razišao zbog toga što je njegova porodica navodno bila protiv toga da se Mateo oženi pevačicom zbog njene nacionalnosti.

– Mateovi roditelji nikada nisu podržavali vezu sa Kajom. Oni je nikada nisu ni upoznali, uprkos tome što je više puta bila sa Mateom u Hrvatskoj. Jednostavno su se protivili tome da im sin oženi Srpkinju. Njih dvoje su se sve vreme nadali da će taj njihov stav da se promeni kada budu videli koliko se vole i koliko su srećni – govori dobro obavešten izvor za pomenuti portal  i dodaje:


Ništa se nije promenilo samo su vremenom osećali sve veći pritisak. Nakon njegove odluke da potpiše ugovor sa FK „Rijeka“ usledio je dug razgovor, nakon čega i raskid. Shvatili su da ne mogu da nastave vezu budući da se stav njegove porodice nije promenio, te da više neće moći da žive zajedno. Odluku su doneli teško, bez teških reči i svađe. Znam da oboje pate, ali je to za njih bilo jedino rešenje – završava priču izvor.

Kaja Ostojić se nakon raskida vratila u Beograd

Kaja je nakon raskida pokupila sve stvari iz zajedničkog stana u Francuskoj i vratila se u Beograd, dok se Mateo preselio u Rijeku. Ona će nastaviti život u Beogradu i neće se vraćati u Francusku.

 

IZVOR: Telegraf

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije