Jelena Golubović na sudu sa kumovima: Zbog pretnji ih prijavila policiji!

23.05.2022

11:12

By

Jelena Golubović

Bojan Vuković

Jelena Golubović ostaje bez krova nad glavom?

Biva učesnica rijalitija, Jelena Golubović već nedelju dana prolazi pakao jer je njena kuma Jovana sa mužem stala na stranu njene tetke i sada žele da je izbace iz stana!

Jelena Golubović

Bojan Vuković

Jelena prijavila kumove zbog pretnji

Ona je sada na sudu sa kumom, a prijavila ih je i policiji jer su joj pretili porukama.

Nije joj lako, jer Jelena živi sa majkom i nemaju mušku zaštitu. Stan treba da dele sa tetkom, ali one to ne žele jer smatraju da ako su čuvale ceo život baka Caku da one treba da ostanu u njemu. Međutim, stvar se zakomplikovala kada su kumovi njene majke stali na stranu tetke pa su počeli da prete porukama Jeleni i da je psuju i nazivaju pogrdnim imenima. Doživela je šok od ljudi koje zna ceo život i koji sada pokušavaju bukvalno da je izbace na ulicu iz stana koji pri tome nije njihov”, objašnjava izvor blizak Jeleni i nastavlja.

Iz straha Jelena je sve prijavila policiji i odnela je sve preteće poruke. Najviše je išla u policiju jer želi mirno da spava. Ona je nedavno završila gradnju kuće na Avali i ne želi da razmišlja kako će neko iz osvete da joj zapali to što je godinama štedela. Ni sama ne može da veruje šta joj se dešava, a mama Ceca samo kuka i nigde ne izlazi iz straha da im se neko ne useli u stan, jer je pritisak da se stan proda i podeli na pola sve veći u poslednje vreme.”


Pozvali smo i Jelenu koja nam je priznala da je prošle nedelje išla u policiju.

Tačno je da me je kuma izdala, a ja sam je upoznala sa njenim sadašnjim mužem i bile smo mnogo bliske. Strašno je ovo što se događa, ali sam sve pretnje prijavila policiji i prepustila sam to njima da reše”, rekla nam je kratko Jelena.

 

 

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije