Isplivala prava istina o Eni Janjušević: Živi sa novim dečkom, a Janjuš ih izdržava

18.06.2024

19:30

By

Janjuševa bivša žena Ena

Instagram

Ena i Janjuš

Janjuševa bivša žena Ena živi sa novim dečkom. Kako mediji prenose, Marko Janjušević Janjuš debelo plaća sve svoje afere kojima je javno obrukao bivšu suprugu sa kojom ima ćerku Krunu. S tim u vezi, Ena Senić, nekad Janjušević, uživa sa izvesnim Peđom, s kojim je u vezi, a sve njihove potrebe plaća navodno Janjuš koji zarađuje redovnim učešćem u rijalitiju Željka Mitrovića.

Janjuševa bivša žena Ena živi sa novim dečkom koji joj je godinama bio samo dobar drug

Svima je inače poznato da Janjuševa bivša žena Ena ne voli medije i da se nikada ne eksponira, ali često na portalima možemo da saznamo i pojedine njene tajne, a tako je bilo i ovog puta kada se pojavila istina o njenom novom dečku, kao i o odnosu sa Janjušem koji sada čeka bebu sa Aneli.

Janjuševa bivša žena Ena

Janjuš i EnaInstagram

Kako tvrdi jedna korisnica društvene mreže „Fejsbuk“, Janjuševa bivša žena Ena već duže vreme živi sa dečkom, a od Janjuša dobija novac i od toga živi jako lepo, što se kaže, kao bubreg u loju.

– Ena još od „Zadruge 5“ živi i u vezi je sa svojim školskim drugom Peđom. Često su u Parizu kod Peđinog brata Neše. Janjuš živi kod tašte, Enine majke koju i sam često pominje u rijalitiju i pozdravlja je. Deo novca od rijalitija dobija i Ena i svima je lepo. Pre ulaska u „Elitu“ Janjuš je Eni kupio i džip kojeg je platio 25.000 evra, zato sada vest da Aneli i Janjuš čekaju bebu nikome ne odgovara.

Pročitajte i – Janjuševa bivša žena našla dečka – Prema Kruni je kao pravi otac, živi sa njom i Enom

– Naplaćuje njemu Ena sve njegove afere u rijalitiju dok ona živi sa drugim. Naravno da nikome ne odgovara trudnoća Aneli Ahmić i veza. Ena bi u tom slučaju ostala bez novca, a on bi morao da boravi u etno selu nakon izlaska iz rijalitija – pisalo je u komentaru na društvenim mrežama.


Podsetimo, Janjuš je nedavno otkrio da u poslednje vreme nije u dobrim odnosima sa bivšom, te da se on i Janjuševa bivša žena Ena nisu čuli kada je poslednji put napustio Elitu kada je održan pomen njegovom bratu Mihajlu.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: INSTAGRAM

Još iz kategorije