Janjuševa baba Punimirka ogorčena na unuka: Brat mu je umro, a on nema obraza

12.06.2024

20:15

By

Janjuševa baba

B.V.

Janjuš

Krajem decembra prošle godine Marko Janjušević Janjuš ostao je bez najmlađeg brata Mihajla Janjuševića koji je tragično nastradao. On se posle sahrane ubrzo vratio u rijaliti zbog ljubavi sa Aneli koja je sada trudna sa njim, ali oni više nisu u ljubavi. Tim povodom za medije se oglasila Janjuševa baba Punimirka koja ne može da dođe sebi zbog unukovog ponašanja na javnoj televiziji.

Janjuševa baba tuguje zbog unuka koji je tragično nastradao

Naime, Janjuševa baba se javila redakciji Blica i iznela da nema pojma da je Aneli Ahmić sa kojom je Janjuš bio u ljubavi u drugom stanju. Kako je objasnila, Elitu uopšte ne gleda jer i ne pali televizor od kada joj je najmlađi unuk Mihajlo Janjušević preminuo.

Janjuševa baba

JanjušBojan Vuković

– Šta pričate to, ja o tome pojma nemam. Kakav sad trudnoća? Sa kim? Bože, ja ne gledam Elitu, ne gledam televiziju uopšte. On da je imao obraza ne bi se tamo vraćao, brat mu je umro. Ja sam u žalosti, ništa ne gledamo šta on radi, svaki dan plačem, teško mi je. On mi je unuk, ali mnoge stvari je uradio pogrešno – izjavila je Janjuševa baba Punimirka kroz suze za Blic koja očito nema pojma da će Aneli i Janjuš doviti bebu.

Pročitajte i – Janjuš jeca na kolenima, ne može da se smiri – Kuku, šta je ovo, živote moj

Podsetimo, Aneli je ustanovila da trudna sa Janjušem, međutim, kako sa Janjušem nije u dobrim odnosima, danima se dvoumi da je pametno da uopšte zadrži bebu.

Janjuševa baba očajna zbog unuka, ne može da veruje šta je sebi dozvolio

– Non-stop razmišljam o trudnoći, kalkulišem… Ne mogu ništa konkretno da ti kažem, meni je samo Nora sada u glavi, kada pomislim na to, naravno da bi me ta beba sprečila u onome što sam planirala sa Norom. Ništa nisam donela kao odluku… On je danas opet Lakiću rekao, pokušao je da ne ide, vidim da se već vadi, da priča neku drugu priču, da se ograđuje. Ja znam da ništa od ovoga neće biti, ja ću dobro da razmislim o svemu, želim da se posvetim svom detetu, mislim da Janjuš nije dobar čovek generalno. Kada smo u krevetu, krene da plače, suza nema, mislim da je veliki glumac – rekla je Ahmićeva.


IZVOR: Starmagazin/Blic

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije