Janjuševa baba Punimirka završila u Hitnoj: Pozlilo joj zbog Aneli i bebe

16.06.2024

22:00

By

Veza Aneli i Janjuša

Bojan Vuković

Marko Janjušević Janjuš

Janjuševa baba Punimirka završila je u Hitnoj pomoći zbog unuka koji je u rijalitiju. Ona je ogorčena zbog tragedije koja je zadesila njenog najmlađeg unuka Mihajla krajem decembra prošle godine, a Marko Janjušević Janjuš i nakon toga nastavio je da se takmiči u Eliti gde je začeo i drugo dete sa Aneli Ahmić.

Janjuševa baba Punimirka nije dobro

Podsetimo, Janjušević je ostao je bez najmlađeg brata Mihajla Janjuševića koji je sebi oduzeo život. Međutim, Janjuš se posle sahrane ubrzo vratio u rijaliti zbog veze sa Aneli koja je sada trudna sa njim, ali oni više nisu u ljubavi.

Tim povodom za medije se oglasila Janjuševa baba Punimirka koja ne može da dođe sebi zbog unukovog ponašanja na javnoj televiziji, pa joj je usled novih skandala koje je izazvala Aneli koja je trudna s Janjušem, iznenada pozlilo.

Janjuševa baba Punimirka

Marko Janjušević JanjušYouTube/Printskrin

Kako je istakla Janjuševa baba Punimirka, ona i ne pali televizor i ne prati dešavanja u rijalitiju, međutim, kako sve informacije o Janjušu i Aneli koji su raskinuli u međuvremenu, svako malo dolaze do nje, prinuđena je da bude u toku iako to ne želi i ne zanima je jer je u dubokoj žalosti zbog Mihajla koji ih je sve porodično u crno zavio.

Pročitajte i – Janjuševa baba Punimirka ogorčena na unuka – Brat mu je umro, a on nema obraza

– Da vam kažem, ja to uopšte ne gledam. Mene to uopšte ne intresuje, muž mi je gledao, ali je on umro…Šta kažem?! To je budalaština obična, da je sreće smirio bi se, brat mu je nastradao, ne mogu da se smirim, svaki dan plačem, a on otišao tamo da vrca. Kako sam, nikako sam – rekla je Janjuševa baba Punimirka za Pink kad je čula istinu o Aneli Ahmić i nastavila u suzama:


Janjuševa baba Punimirka plače kao kiša, ne može da veruje da joj se unuk toliko bruka

– Išla sam primala krv četiri flaše, toliko me je to pogodilo. Pre 10, 15 godina mi je ćerka poginula i sada se ovo desilo, ovo mi je gore, ne mogu da vam opišem uopšte… Svaki dan plačem i sekiram se. Neka radi šta hoće, šta me briga, ima jedno dete – rekla je Punimirka.

 

 

IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: B.V./PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije