Maja će poludeti: Janjuš i Taki bili intimni sa ženom koju najviše mrzi FOTO

04.02.2023

16:00

By

Maja sumnja u Panteru

Bojan Vuković

Maja Marinković

Janjuš i Taki bacili oko na istu ženu

Janjuš i Maja Kovačevič prošlog leta su se upoznali na jednom splavu u Beogradu gde su isto veče završili u apartmanu koji je ona iznajmila.

Janjuš i Taki bili sa istom ženom- čeka se Majina reakcija

Nastavili su da se viđaju nakon toga, a kako saznajemo, šema je pukla jer je Janjuš čuo da se Maja viđa i sa Takijem.

Pročitajte: Sukob ne jenjava- Otac Aleksandre Subotić popio tužbu, Taki angažovao najbolje advokate

Janjuš i Taki

– Janjuš i Maja su se našli u istom društvu, ćaskali su, pili i kako je veče odmicalo bili su sve prisniji. Na kraju su sa splava izašli zajedno i otišli u apartman koji je ona iznajmila
gde je boravila dok je u Beogradu. Janjuš se hvalio da mu je super sa njom jer je ne zanima veza i da su opušteni, kao i da je Maja super lik. Viđali su se oko mesec dana, niti je njega zanimalo šta ona radi sa strane, niti nju- priča izvor blizak Janjušu i dodaje:

Pročitajte: Istina o Janjuševom kafiću- Mafija se umešala, jedva je izvukao živu glavu FOTO

Janjuš i Taki


– Međutim, Janjuš saznaje da se Maja viđa sa Takijem. Odmah je pitao o čemu se radi i šta će joj Taki koji može otac da joj bude. Ona mu je rekla da se poznaju i da su samo drugari te da nemaju ništa više. Taki se sa druge strane hvalio kako ima  šemu sa Majom i kako je on nagovara da uđe u Zadrugu. Onda je Taki okačio sliku gde su nkih dvoje u zajedničkom provodu i gde mu Maja polugola sedi u krilu-  objašnjava nam izvor i nastavlja.

– Janjuš kada je to video bio je u šoku. Poslao joj je poruku da su završili i da mu se ne obraća. Objasnio joj je da može da se viđa sa kim želi, ali da on baš nema nameru da devojke deli sa Takijem. On je bio i u neverici kada je saznao da se Viktorija nakon njega videla sa Takijem. Vidim da je sa Majom u Zadruzi u okej odnosima, ali vrlo im je minimalna komunikacija- završava izvor.

Pročitajte: Nastavila po starom- Maja Marinković pogubila konce, produkcija hitno reagovala (foto)

Janjuš i Taki

Ostaje da vidimo šta će Maja reći kada bude saznala da su Taki i Janjuš bacili oko na istu devojku.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije