Isplivali jezivi detalji: Zvezdan je gepekovao ovog pevača zbog Ksenije Pajčin FOTO

14.04.2023

15:30

By

Ana Ćurčić tužila Slavnića

Izjava Ivana Gavrilovića otkrila jezive detalje o Zvezdanu Slavniću

Rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić je zadrugar koji u ovoj sezoni izaziva najviše pažnje javnosti.

Izjava Ivana Gavrilovića – evo šta je radio Zvezdan Slavnić

Naime, pevač i bivši zadrugar Ivan Gavrilović je devedesetih godina često viđao Kseniju Pajčin i Zvezdana Slavnića, a sada je u intervjuu progovorio o njihovom odnosu koji su imali.

Pročitajte: Ivan Gavrilović otkriva koje pevače je uništila droga- Ostaćete u šoku FOTO

Izjava Ivana Gavrilovića

– Sećam se Zvezdana iz perioda kad smo devedesetih izlazili u „Trezor“. On je tad bio sa Ksenijom Pajčin – prisetio se Ivan za Svet, pa dodao:

– Patološki je bio vezan za nju, nikome nije davao ni da joj priđe, a kamoli nešto kaže. Jedan pevač je startovao i nastao je haos. Pouzdano znam da je Zvezdan organizovao da ga gepekuju, ali to je organizovao zbog ljubomore. Nije Zvezdan bio neki kriminalac visokog renomea, ma ni blizu, stojim iza toga, jer sam ja u to vreme bio u krugovima žestokih momaka koji su važili za ozbiljne kriminalce. Čim je on ubio čoveka na metar razdaljine, evidentno je da je to neka patologija i boleština kod njega. Da se ne lažemo, tako nešto ne može normalna osoba da uradi. Dakle, hteo je da bude neki heroj na ulici, ali nažalost, desilo se šta se desilo – dodao je Gavrilović.


Pročitajte: Neverovatna sličnost sa pevačicom- Ovako izgleda neutešna sestra Ksenije Pajčin FOTO

Izjava Ivana Gavrilovića

Gavrilović je prokomentarisao i ulazak Zvedzdanove bivše partnerke Ane Ćurčić.

– Što se tiče Ane, ne vidim svrhu njenog ulaska, osim što i dalje gaji osećanja prema njemu. To među njima sve izgleda psihopatski, ali sve se to dešava i u realnom životu svakog trećeg braka – govori pevač i dodaje:

Pročitajte: Grcala u suzama- Ana Ćurčić izgubila bebu, stres je učinio svoje

Izjava Ivana Gavrilovića

– Nije O.K. što ga provocira, ona kao proba da mu se sveti… Meni je nje žao, taj njegov afekat je grozan, ali od te njene osvete nema ništa. Na kraju će oni to ispeglati, da on nju ne interesuje, ne bi ušla, stalo joj je. To je ljubav za njih dvoje, oni tako funkcionišu – smatra Gavrilović.

IZVOR: Svet

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije