Ovo više nije ta žena: Ana Korać uslikana prvi put posle porođaja, promena se vidi na prvi pogled FOTO

10.03.2023

10:00

By

Izgled Ane Korać

ATAImages

Izgled Ane Korać posle porođaja izazvao salvu pohvala

Nakon medijske ilegale koja je kao logičan sled nastupila nakon njene trudnoće, a zatim i porođaja, javnost je željno priželjkivala kada će se lepa starleta pojaviti, prozboriti koju reč o svojim daljim planovima kao i privatnom životu, a ni izgled Ane Korać nije tema koja se u javnosti zaobilazi.

Izgled Ane Korać je sve oduševio

Zahvaljujući društvenim mrežama na kojima je ponovo aktivna imali smo prilike da je konačno vidimo, a izgled Ane Korać nakon porođaja pokrenuo je lavinu komentara. Naime, slavna starleta je svojom pojavom i savršenom linijom ostavila pratioce bez daha, a mnogi komentarišu i da ju je majčinstvo dodatno prolepšalo.

– Otkako si poslala majka još si lepša, Divno izgledaš Anči, Da li se ova žena uopšte porodila, Grmiš – neki su od komentara.

Pročitajte: I to smo dočekali – Ana Korać objavila sliku partnera, prizor će otopiti i najtvrđa srca FOTO

izgled ane korać

Podsećanja radi, nakon što je saznala da je u drugom stanju Ana Korać donela je odluku da se povuče iz javnosti i trudničke dane provede u miru okružena porodicom i prijateljima. Nekoliko meseci kasnije Ana je obradovala fanove objavom na kojoj je u prvom planu bio njen trudniči stomak. Nije mnogo prošlo, a starleta je na svet donela zdravog dečaka čije ime nije želela da otkriva. Porođaj je protekao u najboljem redu, a izgled Ane Korać je, sudeći po fotografijama, bolji nego ikada.


SLIKE: Ata Images, Instagram

Još iz kategorije