Muk u Beloj kući zbog Janjuša i Aneli: Ovo je gore i od abortusa

26.06.2024

18:00

By

Veza Aneli i Janjuša

Bojan Vuković

Marko Janjušević Janjuš

Istina o Janjušu i Aneli sve je ostavila bez teksta. Naime, Marko Janjušević Janjuš rešio je da prekine sve laži i teorije zavere, pa je priznao prave emocije koje oseća prema Aneli Ahmić s kojom je planirao decu i venčanje, a na kraju je došlo jedino do abortusa na koji se Aneli na kraju odlučila.

Istina o Janjušu i Aneli sve ostavila bez teksta, nastao muk u Beloj kući

Kako su mediji preneli, Marko Janjušević Janjuš izjavio je da zapravo nikada nije ni osećao emocije prema Aneli, te je u stvari to prava istina o Janjušu i Aneli.

Janjuš je inače tu istinu priznao nakon izazova koji je Veliki šef postavio takmičarima, a reč je o najvećoj laži koju su ikada izgovorili.

Istina o Janjušu i Aneli

– Najveća laž koju sam ikada izgovorio vezana je za Aneli, a to je da sam bio zaljubljen u nju i da me je ta žena interesovala, tu sam baš pogrešio i baš sam se prešao oko svega toga. Zato sada priznajem da me ona nikad nije ni zanimala – započeo je košarkaš i dokazao šta je u stvari istina o Janjušu i Aneli, a potom dodao:

Pročitajte i – Raskrinkan nakon abortusa Aneli Ahmić – Janjuš je sebičan, samo sebe voli

– Došlo je konačno vreme pred kraj da kažem svima pravu istinu. Najveća laž je kada su ljudi govorili da sam zaljubljen u Aneli i da me ona interesuje. Ja ništa nisam slagao ni za šta – rekao je Marko Janjušević Janjuš koji je trebalo da dobije bebu sa Aneli, ali se ona ipak odlučila na abortus.


Istina o Janjušu i Aneli potpuno je suprotna u odnosu na sve što smo do sada znali

Podsetimo, i Filip Car nedavno je raskrinkao Janjuša iako voli sa njim da se druži:

– Rekao sam da neću Janjuša da komentarišem zbog onoga što mu se dogodilo kada mu je preminuo mlađi brat Mihajlo. On je dobar drug, za zezanje, šalu. Ja njega volim za druženje, humor. Međutim, Janjuš je neko ko voli da glumi žrtvu. Ume nekako sve da okrene na šalu i izvuče se. Jako je sebičan, Janjuš voli samo sebe – istakao je Filip Car, pa je njegova istina o Janjušu i Aneli mnoge ostavila bez teksta.

IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: Bojan Vuković/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije