Ša otkriva: Istina o Anđeli, Zvezdanu ovo neće oprostiti, i Maja je umešana FOTO

25.02.2023

14:00

By

venčanje nenada aleksića

Ispovest Nenada Aleksića Ša otkrila mnoge tajne

Ša je napustio Zadrugu i za Star otkrio šta ga je sve sačekalo u spoljnom svetu i kako je reagovao na trudnoću Tare Simov.

Ispovest Nenada Aleksića Ša izazvala lavinu komentara

Pročitajte: Misica uhvaćena u društvu bivšeg zadrugara- Karić im poručio samo jedno!

Ispovest Nenada Aleksića Ša

 

– Još se nisam oporavio od rijalitija, treba mi vremena da se sastavim. Za mene je rijaliti završena priča, sada to ozbiljno kažem, ne želim da budem Lepi Mića koji će da život posveti rijalitiju. Jedva sam čekao da izađem, ugasio sam se kako bi me izbacila publika. Tamo je tenzično, te sve priče koje se vrte i ta energija uopšte mi ne prija. Ne mogu da kažem da me neko razočarao jer sam uglavnom plivao sam. Matora je moj drug, sada je u ovoj sezoni super, opametila se, nju čekam da izađe i to je to, iskren je Ša koji je imao komentar i na Tarinu trudnoću.

Pročitajte: Viki upoznala Osmakčićevog oca- Zbog ovoga može da izgubi starateljstvo nad ćerkom!

Ispovest Nenada Aleksića Ša


– To je moja prošlost koja me ne zanima, želim svima sve najbolje- rekao je kratko, a zatim se
dotakao Zvezdana, Ane i Anđele.

Pročitajte: Sinovo ponašanje će je dotući- Majka Zvezdana Slavnića u kritičnom stanju FOTO

Ispovest Nenada Aleksića Ša

– Anđela je prošle godine ostavila utisak stabilne devojke koja zna šta izgovara i držala se svog stava i to baš. Ona je rendala sve koji su varali i osuđivala ih je pakleno. Ona je ove sezone držala stav, a ja sam u šoku šta ona sada radi i šta se dešava. Može svakome da se desi, ali način na koji radi ovo što radi mi je užasan. Ja razumem vođenje ljubavi, ali način na
koji radi mi je totalno promenio sliku. Zgrozio sam se iskreno kada sam izašao i video neke snimke. Zvezdan prema Anđeli nema emociju, on Anu obožava i sve što sada radi jeste u inat njoj. Anđela je njega fizički privukla, ta atmosfera tamo i prostor, ali nikako on sebe ne vidi pored nje, njemu se emocija prema Ani nije ugasila, on ne može da prihvati to što je Ana rekla da neće više biti sa njim, ali i ona je što se toga tiče nestabilna. Zvezdan je neko ko je imao život kakav je imao, nije se iživeo i sada je u tom gasu. Ani je prekipelo sve to da trpi i razumem. Ono prosipanje pečenja na nju mi je užas- objašnjava reper i dodaje da Maju Zvezdan baš privlači.

Ispovest Nenada Aleksića Ša otkrila je i nepoznate detalje do sada kada u u pitanju Maja Marinković.

Pročitajte: Maja Marinković sprema osvetu Peci- Teško ću mu naplatiti!

Ispovest Nenada Aleksića Ša

– Oni se seksualno privlače, njemu se svideo Majin izgled, a njoj to što je on šmekerica. Ne znam, može da se desi svašta, jer on sa Anđelom nema emociju.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije