Ima ozbiljan problem: Moka Slavnić završio u bolnici, evo kako se sada oseća FOTO

03.02.2023

22:00

By

Porodica Anđele Đuričić

Moka Slavnić, otac kontroverznog zadrugara Zvezdana Slavnića koji je pred kamerama rijalitija javno prevario nevenčanu suprugu Anu, već neko vreme nalazi se u bolnici.

Moka Slavnić otvorio dušu 

Moki je, kako sam ističe, palo stopalo, a nakon mesec dana provedenih na institutu za otopediju „Banjica“ bivši košarkaš je svoj oporavak nastavio u Sokobanji.

– U Sokobanjskoj sam sedam meseci, a pre toga sam mesec dana bio na institutu za otopediju „Banjica“ jer mi je palo stopalo. Već osam meseci živim u bolnici ko zna kada ću izaći odavde – rekao je Moka, pa otkrio kako provodi bolničke dane.

Pročitajte: Treba da se stidiš – Zvezdanova bivša zaratila sa Mokom Slavnićem, ovo su detalji

Prevara Zvezdana Slavnića

– Gledam Zadrugu sa ostalim pacijentima. Komentarišemo sve što se dešava pa i mog Zvezdana. Baš nam je zanimljivo. Osim što pratim rijaliti, svakog dana imam terapije za stopalo. Radim vežbe, idem na laser, akupunkturu. U dvorištu je pekara, tamo volim da popijem topao čaj.

Pročitajte: Dokaz je pred vama – Zvezdan Slavnić ima tajni plan, supruga Ana u sve umešana FOTO

moka slavnić


Moka Slavnić mesecima nije bio u svom stanu na Novom Beogradu, ali mu to ne predstavlja nikakav problem.

– U bolnici imam prijatelje, a na sestre i doktore gledam kao na familiju. Sa pacijentima sam veoma blizak. Ovde ima mnogo ljudi koji su teški slučajevi, a ja sam im podrška. Dajemo jedni drugima vetar u leđa – zaključio je on za pomenuti medij.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije