Od cifre vam neće biti dobro: Otkriveno koliko će Ana, Zvezdan i Anđela zaraditi u Zadruzi FOTO

08.03.2023

18:00

By

poklon ane ćurčić

Honorar Ane Zvezdana i Anđele će vas iznenaditi

Aktuelnu sezonu Zadruge zasigurno je obležila trojka Zvezdan, Anđela i Ana.

Honorar Ane Zvezdana i Anđele je isplivao na videlo

Kao što je već svima poznato Zvezdan je prevario svoju dugogodišnju partnerku Anu u rijalitiju sa Anđelom Đuričić nakon čega je nastao opšti haos. Ana se nije libila da uđe u rijaliti i pomuti im planove.

Pročitajte: Zabrinuta za svoju bezbednost- Anđela moli za pomoć, Zvezdan ne prestaje sa pretnjama

Honorar Ane Zvezdana i Anđele

Kako su njih troje trenutno glavna tema rijalitija, svi se pitaju koliko su žena, ljubavnica i neverni muž plaćeni za sav haos u rijalitiju.

Pa tako mediji tvrde da je Ana za ulazak na imanje u Šimanovcima dobila 200.000 evra. Ako su navodi tačni, ovo je najveći honorar koji je do sada dobijen za učešće u rijalitiju.


Pročitajte: Grcala u suzama- Ana Ćurčić izgubila bebu, stres je učinio svoje

Honorar Ane Zvezdana i Anđele

Sa druge strane, Zvezdanova devojka Anđela,  tokom prethodne sezone, kao novo lice, nije imala veliki honorar, ali se zbog nastale situacije pretpostavlja da je dobila povišicu, te da sada zarađuje 500 evra nedeljno. Njen dečko,  kada je njegova nevenčana supruga Ana ušla u rijaliti, napravio potpuni haos. Lomio je stvari po imanju, povređivao se i bio izuzetno nasilan, zbog čega je navodno ostao bez celog honorara.

Pročitajte:Otkriveno šta sve poseduje Anđelina imućna porodica- Lokali, nekretnine, motori i to nije sve FOTO

Honorar Ane Zvezdana i Anđele

Ove vrtoglave cifre koje se pominju izazvale su lavinu komentara ali do kraja rijalitija je ostalo još mnogo, a poznato je da se svako kršenje pravila žestoko kažnjava pa ostaje da vidimo kakva će situacija biti na kraju Zadruge, i koliki će biti honorar Ane, Zvezdana i Anđele.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije