SADA JE SVE JASNO: Otkriven razlog raspada Uraganki

12.05.2022

13:25

By

Sanja Vučić i Ivana Nikolić

Bojan Vuković

Grupa Hurricane više neće postojati

Kako je Star prvi pisao, grupa „Hurricane“ će uskoro prestati da postoji što je prošle nedelje i zvanično potvrđeno.

Hurricane

Bojan Vuković

Karijeru nastavljaju samostalno

Sanja, Ksenija i Ivana neće više biti u grupi od septembra i već je raspisan konkurs za nove članice. Kako saznajemo, devojkama na jesen ističe petogodišnji ugovor koji one ne žele da produže jer smatraju da će ako nastave samostalne karijere mnogo više moći da zarade.

„Za Sanju se menadžeri i producenti već otimaju jer za nju nema zime. Ona kao solo pevačica može da zaradi duplo više nego sada, nju žele za razna veselj, pa i za svadbe gde bi ozbiljne honorare imala. Ona je prva rekla da ne želi više da bude u grupi kada je došlo do razgovora oko ugovora. Ivana i Ksenija su se nećkale da bi nakon nekoliko dana odlučile da i one raskinu saradnju i da napuste grupu. E sad, koliko će koja devojka biti uspešna zavisi od mnogo faktora, ali negde svi veruju da je za Sanju ovo najbolja odluka, dok su Ivana i Ksenija možda ipak trebalo da ostanu u grupi. One će da rade celo leto zajedno, ali odnosi među njima nisu više kao pre. Koliko znam, Ivana i Ksenija su ljute na Sanju jer je dogovor bio da još dve godine ne napuštaju grupu, ali kako je ona presekla tako su i njih dve odlučile da nastave solo karijeru. Ksenija je htela još sad da se povuče i da ne radi leto jer je bila ljuta, ali zbog ugovora mora da ispoštuje zakazane nastupe“, otkriva izvor blizak članicama „Hurricane“.

 


Podsećamo, grupa „Hurricane“ osnovana je 2017. godine, a prvobitni plan je bio da snimaju pesme samo za inostrano tržište.

Međutim, publika na našim prostorima je bila oduševljena ovom atraktivnom trojkom pa su se devojke maksimalno posvetile domaćem tržištu. Iako su vlasnice brojnih hitova i sjajnih spotova, devojke odlučile da karijeru nastave samostalno.

 

 

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije