Grujina bivša žena besna: Decu mu više nikad neću dati

23.05.2022

11:00

By

Gruja

Foto: STAR

Gruja odlepio za Mimom

Ljubavni par Mima i Gruja nastupili su na Zadrugoviziji uz romantičnu pesmu “Anđeo čuvar”. Dok je Gruja pevao, Mima se uvijala oko njega i grlila ga, pa su svi komentarisali da između njih dvoje sve puca od strasti i emocija.

Gruja i Mima

Star

Gruja pred razvodom

Sa druge strane, Grujina sada već bivša žena Ljilja načisto je poludela.

Grujina porodica je prestala da gleda rijaliti od kada je ženu Ljilju prevario sa Mimom. Žive u Opovu, malo je mesto i svi se znaju, pa ne žele da se brukaju pred komšijama. Svi znaju da je njima čist obraz, a da Gruja kada izađe neće smeti ni da prošeta svojim rodnim mestom. Svi su na Ljiljinoj strani i bili su uz nju kada je odlučila da se razvede od njega”, otkriva njihov komšija i dodaje:

Deca su menjala kanale i uboli su baš kada je bila Zadrugovizija. Hteli su da vide oca, a Ljilja je sve gledala krajičkom oka. Mnogo se iznervirala kada je videla kako se na bini grli i mazi sa Mimom. Razbesnela se i odlučila da odmah zove advokata. Zaklela se da mu neće dati decu da vidi. Toliko je ljuta, da smatra da deci otac više nije ni potreban. Neka se posveti ljubavnici, a na decu neka zaboravi. Ma užas, kolko se iznervirala.”


IZVOR: STAR

SLIKE: STAR

Još iz kategorije