Goca Božinovski ženi sina: Sve je spremno za veliku proslavu

12.05.2022

13:00

By

Recept Goce Božinovske

Goca jedva čeka veliku proslavu

Goca Božinovska pre devet meseci postala je baka unuka Zorana.

Bojana i Mirko Šijan Obzirom da joj je u aprilu prošle godine preminula majka, pevačica je u dogovoru sa sinom Mirkom i snajom Bojanom odlučila da pomeri njihovu svadbu, a kako saznajemo, veselje je zakazano za poslednji vikend u avgustu.

Goca je pričala sa Mirkom i Bojanom koji su se nedavno verili i odlučili su da naprave svadbu kada i prvi rođendan malom Zokiju. Krajem avgusta su zakazali venčanje u crkvi kada će i da krste bebu. On je rođen 9. avgusta, ali kako su mnogi tada na odmorima i nisu u Srbiji, Mirko je predložio da slavlje organizuju na kraju meseca i svi su se složili sa tim. Goca je presrećna što će da prave veselje, ne može da dočeka da oženi sina i krsti unuka. Rekla je deci da ona neće da se meša u organizaciju, sve će da bude kako oni kažu, ali je ona tu da im pomogne šta god da bude trebalo. Još uvek nisu seli da naprave konačan spisak zvanica, ali znam da će biti pozvano dosta Gocinih kolega sa estrade, ne mogu da prođu sa manje od 300 zvanica, imaju mnogo rođaka i prijatelja sa kojima žele da proslave”, priča izvor blizak Božinovskoj i dodaje:

Mislim da neće da ispoštuju baš sve običaje, ali će sigurno ići po mladu u Titel, kao što je Veljko išao po Bogdanu. Tu je naravno i pucanje u jabuku i mislim da je to to što se tiče tih nekih naših običaja. Bojana je već sa svojim sestrama i drugaricama počela da traži venčanicu, a kako joj se mnogi modeli dopadaju u dilemi je šta će ad odabere na kraju”, završava naš izvor.

 


Spojili ih Veljko i Bogdana Ražnatović

Podsećamo, Bojana i Mirko su se upoznati na svadbi Veljka Ražnatovića i Bojanine sestre Bogdane. Tada im se desila ljubav na prvi pogled, a ubrzo nakon toga potali su ponosni roditelji sina Zorana.

 

Pročitajte: Mirko Šijan pokazao kakav je OTAC! Pljušte komentari!

 

 

 

IZVOR: STAR

SLIKE: ATA images

Još iz kategorije