Fran Pujas šokiran potezom Osmakčića, otkrio sve o odnosu sa Elenom Kitić!

21.06.2022

16:00

By

Povrede Frana Pujasa

Fran zgrožen poslednjim dešavanjima vezanim za rijaliti

Fran Pujas je pre nekoliko nedelja napustio Zadrugu, a za Kurir je dao izjavu o svim dešavanjima u Beloj kući kao i o svom privatnom životu.

Potez porodice Osmakčić zgrozio je celu javnost, a Fran kaže:

– Ja ne poznajem nju, u Zagrebu ima dosta Mateja. Ne mogu da verujem da je Marko to uradio. Otac mu je spreman na sve, video sam stori gde snima tatu, užas. Oni su ponosni, hvale se.

Katastrofa – zaključio je Fran, pa priznao da li se čuo sa Elenom Kitić.


– Ne, nismo se čuli uopšte – rekao je bivši zadrugar, pa prokomenariosao odnos sa Sandrom Čaprić.

– Ona je bolesna, rekla je da smo imali se*s. Zamisli to ti mama i tata čitaju, užas, neke muškarce je toga sramota. Bili smo na bazenu, tamo joj nije bio dečko bio je neki drug. Sve radi zbog promocije albuma. Ona slika što je poslala da se ljubimo, ona je mene ljubila u čelo. Iskoristila me za promociju albuma – razljutio se Fran, pa otkrio kakvo je njegovo mišljenje o vezi  Dalile i Cara.

Oni će biti zajedno do kraja, kada izađu napolje neće biti zajedno. Možda će se ganjati dva dana napolju i to je to. Car će je ostaviti, Dalila se mnogo utripovala, žena misli da je brend – izjavio je Pujas, i za kraj prokomentarisao Viktorijin abortus.

– Mislim da je sama kriva, sama treba da odluči šta će da napravi, njena muka njen život. Znala je šta radi, podržao bih i jedno i drugo. Imaju i pozitivne i negativne strane. Zamisli da ti je tata Marko Osmakčić koga neće da viđa, ona ima još jedno dete. Podržao bih šta god da odluči, ali mi nije žao. Imaju odnose bez zaštite, ali treba da paze. Oni tako kao čude se kada zatrudni – rekao je Fran za Kurir.

 

IZVOR: Kurir

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije