Emina Jahović razočarana: Odustajem od svega!

22.06.2022

19:00

By

Novi partner Emine Jahović

Emina Jahović umorna od svega

Pevačica Emina Jahović pa kako kaže ovog leta je odlučila da odustane od svega.

– Uključujući i posao, toksične veze i nepotrebne glavobolje. Nepotrebne ljude, nepotrebnu svaku stvar.

Imala sam sreće što sam već napisala neverovatan album, kada sam bila inspirisana za njega, sa tim teškim stanjem uma… Zimsko vreme ‘22. Pesme su spremne i pune emocija kroz koje sam morala da prođem u poslednje vreme… Nije bilo lako, ali mi je bilo dragoceno da uhvatim taj trenutak i pretočim ga u reči i još bolji zvuk.

– Sazrela sam, naučila sam mnogo. Sada se bavim pronalaženjem mira, recimo smirenosti pred oluju za neverovatan projekat koji zahteva pažnju i kreativnost– rekla je Emina Jahović.

Ona se dotakla i toga što je u poslednje vreme fanovi pitaju kada će album, ali i koncert u Areni.


Verujte mi, spremam se za to… Mentalno i fizički da mogu da pružim samo najbolje, ažurirano energetskom bombom koja će vam oduvati um. Nikada se ne šalim kada je muzika u pitanju, ali svakom umetniku je potrebno vreme da pruži ono najbolje, a ja nisam, niti ću ikada biti neko ko će da radi bilo šta samo da bih bila u centru pažnje. To mi se nikada i nije dopadalo. Samo kada iskreno imam šta da kažem kroz svoju muziku. To je moj način… Ne zanima me ništa drugo – rekla je ona.

Prema njenim rečima posle svega shvatila je da ceni život.

Sada samo slavimo život i osećam zahvalnost za sve što imamo ili nemamo. Univerzum radi samo za nas, nikada protiv… Volim vas sve…– istakla je ona.

 

Emina Jahović se i dalje sudi sa bivšim suprugom Mustafom

Emina je posle raskošne svadbe bivšeg supruga Mustafe Sandala, rekla da je očigledno slagao da je imao finansijske probleme.

– Još se sudimo i nadam se da će pravda pobediti! Nije on ni u kakvoj krizi. Evo, ako jednog dana bude imao finansijske probleme, radiću besplatno za njega – rekla je tada Emina.

Emina i Mustafa su na sudu zbog alimentacije, ali bitku vode i oko kuće i muzičkog studija! Bivši supružnici najveću bitku vode oko vile na Bosforu, vredne 16 miliona evra, i studija koji su kupili za četiri miliona evra.

 

IZVOR: Kurir

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije