Glumica iznela detalje o dečku Snežane Đurišić: Napravio je dete studentkinji i nije ga priznao, on se oglasio i poručio samo jedno!

28.06.2022

14:00

By

Dečko Snežane Đurišić

Bojan Vuković

Dečko Snežane Đurišić na meti žestokih optužbi

Dečko pevačice Snežane Đurišić, ginekolog Vanja Milošević, nakon gostovanja u jutarnjem programu na Prvoj televiziji, u kojoj je govorio na temu zabrane abortusa u Americi, našao se na meti udara glumice Tamare Aleksić koja ga je isprozivala u svojim objavama na Instagramu.

Aleksićeva je iznela ozbiljne optužnje na račun dečka Snežane Đurišić, da je navodno napravio dete studentkinji i da nije hteo da ga prizna, ali i da navodno ima prijavu za nasilje u porodici.

Šalju mi ljudi sliku gostovanja dva muškarca na TV Prva na temu zabrane abortusa. Jedan od njih je dr Vanja Milošević sa kojim sam jednom i ja gostovala i koji je izjavio da je abortus muško pitanje, kao i da žensko telo nije više njeno kada uđe u intimne odnose. Milošević je inače javnosti poznat kao dečko Snežane Đurišić koji je studentkinji napravio dete koje potom nije hteo da prizna – tvrdi glumica.

Dečko Snežane Đurišić se oglasio povodom optužbi

Ovim povodom Blic je kontaktirao Miloševića koji tvrdnje glumice Tamare Aleksić, da je studentkinji napravio dete i da ima prijavu za nasilje u porodici, nije želeo da komentariše.


– Neću o ličnim odnosima da pričam, neću da se spuštam na nivo – ko šta kaže. Bilo da je reč o anonimnoj ili ne osobi.

On se osvrnuo i na deo posta koji je vezan za abortus.

Većina žena koje dođu kod mene žele da budu trudne, a neke su uradile prekid trudnoće ranije, i kažu mi da je neko pričao sa njima kao što ja pričam sa vama, pola njih ne bi uradilo prekid trudnoće. Nisam protiv prekida, ali ja sam pre svega za život. Prekid trudnoće je hiruška intervencija, da li iko normalan misli da to ne nosi rizik sa sobom. To što ona misli da je to kao skidanje čukljeva, ili da ide na depilaciju, to je njen problem, ali ja kao lekar imam obavezu da joj kažem da može da dobije sepsu, iskrvari i da joj skidamo matericu, da izgube matericu ili život. To svaki lekar mora da kaže. Posle 30 godina nijedna žena koju sam ubedio da rodi se nije pokajala, svaka koja je uradila prekid se pokajala – istakao je on za Blic.

 

IZVOR: Blic

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije