Karić pao u zaborav: Jovana Ljubisavljević ponovo zaljubljena, on joj je vratio osmeh na lice FOTO

17.04.2023

11:01

By

Operacije Jovane Ljubisavljević

Dečko Jovane Ljubisavljević više nije misterija za javnost

Otkako je stavila tačku na vezu sa Stefanom Karićem, Jovana Ljubisavljević našla se pod budnim okom javnosti. Mediji su pomno pratili svaki njen korak, a informaciju ko je novi dečko Jovane Ljubisavljević mnogi su s nestrpljenjem čekali.

Dečko Jovane Ljubisavljević je ovaj biznismen

Iako je privatnost pažljivo krila bivša zadrugarka rešila je da prekine tišinu, a novi dečko Jovane Ljubisavljević više nije tajna. Naime, na veliki hrišćanski praznik Jovana je obelodanila vezu sa biznismenom Bogdanom Srejovićem, bivšim partnerom folk dive Cece Ražnatović.

Pročitajte: Više se ne kriju – Cecin bivši uslikan sa devojkom koju svi dobro znate, pljušte komentari FOTO

dečko jovane ljubisavljević

– Da, tačno je. Zajedno smo, lepo nam je i dogovorili smo se da privatnost sačuvamo za naša četiri zida. Informacija je tačna, ali ostavićemo to za nas, tako smo se dogovorili – priznala je Jovana, a na pitanje voditelja da li je Bogdan bio tu za nju prilikom praznične kupovine, pričesta i svih radosti koje sa sobom nosi Uskrs kratko je odgovorila:

– Da, pa bio je tu – rekla je Ljubisavljevićeva ne skidajući osmeh sa lica.


Pročitajte: Srce je slomljeno! Jovana Ljubisavljević u suzama zbog Karića – To nije bila moja želja..

dečko jovane ljubisavljević

Podsećanja radi, Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić raskinuli su nakon njegovog izlaska iz „Zadruge 5”. Nekoliko meseci kasnije u javnosti se pojavila priča da je misica u vezi sa Cecinim bivšim dečkom, ali su te navode oboje demantovali. Ipak, čini se da je njihovo drugarstvo preraslo u ljubav, a Jovana ne krije da je srećna kao nikada pre.  Dok ćekamo Stefanovu reakciju prisećamo se objave koju je povodom Jovaninog odnosa sa Bogdanom, njegov otac Osman Karić svojevremeno podelio na Instagramu.

Pročitajte: Otvorila dušu! Jovana Ljubisavljević priznala – Plakala sam zbog Osmana

Odnos Jovane i Osmana Karića

– Divan su par. U tome je stvar. Sad hejteri znate informaciju iz prve ruke. Poslednje veče kad Stefan reče da je kraj. Sedeli su u separeu, u ćošku je kutak, a Cecin bivši preko puta. Gledali se i smešili, flertovali, pa su i grešili. To veče se na Instagramu zapratili, bilo im je lepo, ni račun nisu platili. Stefan plaća… Da nije njega, ne bi imali ni gaća. Stefana su hejteri optužili, za to vreme njih se dvoje u tajnosti družili. Stefan jedva osta živ, sada znate da on nije ništa kriv  – napisao je Osman jednom prilikom na Instagramu.

SLIKE: Gaja, Instagram

Još iz kategorije