Darko Lazić se pomirio sa bivšom verenicom: Menja život iz korena, a ovo su detalji!

04.07.2022

20:00

By

Darko Lazić ponovo sa Marinom Gagić

Darko Lazić je navodno obnovio ljubavnu vezu sa svojom bivšom verenicom Marinom Gagić.

O njegovim turbulentnim ljubavnim odnosima dosta se pričalo i pisalo, a da je od ljubavi do mržnje tanka linija, potvrdio je dobro upućeni izvor koji je otkrio da je pevač obnovio vezu sa  Marinom Gagić, koja je bivšeg pljuvala na sva usta.

 

Darko Lazić krije vezu sa Marinom

Naime, prema rečima izvora, Darko i Marina odlučili su da ljubavi pruže još jednu šansu, ali da vezu i dalje kriju jer Lazića tazbina ne prihvata.

Nakon što je raskinuo vezu sa Barbarom Bobak, Darko je vrlo brzo obnovio ljubavni odnos sa bivšom verenicom Marinom Gagić. Oni su zajedno nešto više od mesec dana, Darko još uvek živi u Novom Sadu, a Marina je sa njihovim zajedničkim sinom Aleksejom kod svojih roditelja u Pećincima – reka je izvor za Alo.


Marina je bila povređena, ljuta, razočarana… Darko je davao premalo novca za njihovog sina, uživao je javno u ljubavi sa drugom devojkom dok je ona patila. Počela je život od nule, vratila se u Pećince kod roditelja, borila se sa komentarima okoline… Zaista joj nije bilo lako – rekao je izvor koji je želeo da ostane anoniman, a onda je otkrio zbog čega je Marina folkeru pružila još jednu šansu.

Darko joj je obećao da će neke stvari promeniti. Svesna je Marina da je on boem, da neće odustati od takvog načina života, ali ju je uveravao da će se više posvetiti njoj i detetu, kao i da je neće varati. Ona Darka mnogo voli, odlučila je da mu pruži još jednu šansu, ali ovoga puta je oprezna – rekao je dobro upućeni sagovornik, i dodaje:

Marinina porodica ne želi da čuje za Darka, oni su gledali koliko je ona patila zbog njegovog ponašanja i ne bi dozvolili da ponovo prođe kroz istu stvar. Upravo zbog toga se Marina sa njim viđa u tajnosti, sve dok ne bude sigurna da se promenio i da joj neće ponovo prirediti isto poniženje. Planira da pripremi porodicu i onda im saopšti da se zvanično pomirila sa Lazićem – zaključio je sagovornik za gorepomenuti list.

Ovim povodom se nije oglasio Darko Lazića za komentar, a Marina je na ova saznanja kratko poručila:

– To nije istina, nemam dalji komentar.

Iako nije želela često da se oglašava, Marina Gagić na Instagramu neretko je delila citate u kojima je indirektno prozivala folkera.

„Dobar otac nije onaj koji puno zarađuje, već onaj koji ne napušta svoju porodicu“, napisala je nedavno.

IZVOR: Alo

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije