Dara Bubamara za sat i po pevanja tražila paprenu sumu novca, vlasnik je psovao pa otkazao tezgu!

21.06.2022

10:00

By

Detinjstvo Dare Bubamare

Bojan Vuković

Dara Bubamara

Dara Bubamara se posvađala sa vlasnikom jednog lokala u Nišu

Kako prenose mediji, pevačica Dara Bubamara je ostala bez jednog nastupa nakon što se žestoko posvađala sa vlasnikom lokala u Nišu.

Dara za sat i po pevanja tražila 8. 000 evra

Naime, do konflikta je došlo nakon što je Dara za sat i po vremena pevanja tražila neverovatnih 8.000 evra. Navodno je pevačica imala dogovor sa vlasnikom kluba da peva tri sata za pomenuti novac, a dan pred tezgu je pozvala i skratila vreme nastupa, zbog čega je došlo do sukoba.

Dara preko cele godine radi punom parom, a nastup u Nišu bio je samo jedan u nizu. Ona se pre tri nedelje čula sa vlasnikom objekta, ugovorili su cenu od 8.000 evra, a podrazumevalo se da peva od dva do tri sata s pauzama. Lokalna predgrupa trebalo je da nastupi pre Dare, a bio je plan da se naplaćuje i ulaz. Kako je nastup trebalo da bude ovog vikenda, on je otkazan još u petak jer se pevačica posvađala sa gazdom kluba dan pred žurku. Dara je javila da ima neodložive obaveze i da može da skokne da peva, ali samo na sat i po. Vlasnik joj je rekao da za novac koji je ponudio očekuje bar tri sata žurke, ali je Dara rekla da uzima mnogo veće pare i da ne mora da dolazi ako planira manje da plati – priča izvor blizak pevačici, a  prenosi Republika.

Dara Bubamara

 


Pevačica i vlasnik kluba počeli su navodno da se vređaju.

Dara je objašnjavala vlasniku koliko su njeni nastupi plaćeni i da je do septembra bukirana. Rekla je: „Što se mene tiče, ne moram da pevam ni pet minuta! Ja nastupa imam i preko glave i mnogo su plaćeniji od ovoga što smo se mi dogovorili“. Tad je vlasnik počeo da psuje Daru i na kraju je spustio slušalicu – kaže sagovornik.

Inače, Dara je jedna od pevačica koje najviše zarađuju na nastupima, pa tako za mesec dana od tezgi zaradi neverovatnih 60. 000 evra.

 

IZVOR: Republika

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije