Sve je dogovorio, Anđela je samo igra: Isplivao Zvezdanov tajni plan sa ovom zadrugarkom FOTO

16.03.2023

15:00

By

zvezdan i ksenija

Cilj Zvezdana Slavnića izazvao lavinu komentara

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su započeli svoj odnos u rijalitiju Zadruga iako je on napolju imao partnerku Anu Ćurčić.

Cilj Zvezdana Slavnića nakon rijalitija isplivalo- evo gde će živeti

Međutim, kada je Ćurčićeva ušla u rijaliti može se reći da je nastao pravi haos i da se golupčičima Zvezdanu i Anđeli poljuljalo gnezdo. Imali su žestoke svađe i rasprave, Slavnić je izgovarao razne uvrede za svoju devojku, ali je Crnogorka sve to podnela, i nema nameru da odustane od svoje veze sa njim.

Pročitajte: Tone sve dublje- Sin udario na oca, Zvezdan šamarao Moku, razlog je bizaran FOTO

Cilj Zvezdana Slavnića

Ona svakodnveno ističe da je on muškarac njenog života, te uveliko kuje planove za život sa njim kada izađu napolje.  Međutim, on nije zainteresovan za to, što je potvrdila i jedna konverzacija u Beloj kući.

U planovima nakon Zadruge, više se ne pominje život sa Anđelom, kojoj je Zvezdan obećavao pravu bajku, a tu priču potvrdili su i Matora i Slavnić.


Pročitajte: Matora saznala šok informacije iz spoljnog sveta- Svi njeni su uhapšeni FOTO

Cilj Zvezdana Slavnića

– Da. Dogovorili smo se. Mislim, ne znam kakve planove ima sa Anđelom. Ja sam rekla da može da bude kod mene dokle god se ne snađe. Na mene može da se osloni. Pričamo, maštamo šta ćemo da kupimo, stigli smo do blendera, treba nam mikrotalasna, planiram da kupim kucu ili da usvojim neku – otkrila je Matora, a na Darkovo pitanje ko će da čuva psa – rekla je Matora, a Anđela je dobacila:

– Ja, ja ću da čuvam. Mnogo volim kučiće.

Voditelj se našalio na njen račun.

– E moja Anđela, tebi da uvale kuče, a ovaj kad počne sa igricama, Matora ga vuče, splav jedan, drugi treći, dvanaesti, a ti šetaj kuče – rekao je on, a Đuričićeva je poručila da će ona šetati psa pored tih splavova.

Pročitajte: Anđela je prošlost- Zvezdan mazi Anu u krevetu, javnost u neverici VIDEO

Cilj Zvezdana Slavnića

Ostaje da vidimo da li će cilj Zvezdana Slavnića zaista i da se ostvari, ali verujemo da negova devojka Anđela neće dopustiti da on živi kod neke druge devojke.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije