Zagreb ponovo na nogama zbog Maje i Pantere: Ćerka Stanislava Krofaka oplela po ocu i starleti

25.06.2024

19:45

By

Ćerka Stanislava Pantere

Printskrin/Youtube

Stanislav

Ćerka Stanislava Pantere se oglasila za medije. Naime, od kada se Stanislav Pantera Krofak ponovo zbližio sa Majom Marinković, u Zgarebu se ponovo samo o njima priča, a porodica Krofak ima svoj sud o snajki i vezi MMA borca sa njom.

Ćerka Stanislava Pantere se oglasila za medije zbog Maje Marinković

Podsećanja radi, Stanislav i Maja se nisu trudili tokom svoje veze da se suzdršavaju od strasti i baš su se pokazali na delu, što je izrevoltiralo ćerku Stanislava Pantere, Vanesu Krofak, koja je to okarakterisala kao degutantno. Nakon što su raskinuli, Maja je pokušavala na sve načine da pridobije pažnju, što joj je sinoć i pošlo za rukom.

Ćerka Stanislava Pantere

Stanislav KrofakPrintskrin/Youtube

Vanesa Krofak, ćerka Stanislava Pantere, sada se oglasila za domaće medije i progovorila o ocu. Istakla je da je ne zanima sa kime je u vezi, ali joj je važno da nju ne ugrožava dok je u rijalitiju Željka Mitrovića.

Pročitajte i – Vanredno stanje u Beloj kući – Miona Jovanović skočila kao oparena, reper Ša ugrožen

– On je čovek koji je u godinama, a njegove reči i dela govore o njemu. Mene ne zanima s kim je, ako to mene ne ugrožava. Odnos sa njom je nešto što je meni nanelo loše, a veza kao veza mene ne zanima, kao ni da je neka druga na njenom mestu. Ako je on srećan, to je njegova stvar. Svi smo videli da je on bio siguran da kamera nema kad su bili intimni, dok je sad svestan da su svuda oko njega. Znam da mu je jasno da ne bih pričala sa njim, ukoliko bi tako nešto ponovio – zaključila je Stanislavljeva ćerka za Pink.

Ćerka Stanislava Pantere ne želi Maju Marinković u svom životu

Podsetimo, Stanislav je ćerki javno obećao da neće imati odnose pred kamerama, ali se to ipak desilo. On je pristao na odnos verujući da nema kamera, ali je sve prikazano, pa je zbog toga ostavio Maju koja ga je pustila da veruje da se ništa ne snima.


IZVOR: Starmagazin/Pink

SLIKE: ATA IMAGES/PRINTSKRIN YOUTUBE

Još iz kategorije