Isidorina ćerka održala prvu modnu reviju: Mama je sada sigurno ponosna na mene

24.05.2022

14:00

By

Ćerka Isidore Bjelice održala modnu reviju

Na nedavno završenoj nedelji mode ćerka Isidore Bjelice održala je svoju prvu modnu reviju. Svi koji su prisustvovali kažu da je Vila pokazala veliki talent za umetnost koji je nasledila od svoje majke, ali i da mnogo liči na Isidoru iz mlađih dana.

 

Ćerka Isidore Bjelice krenula maminim stopama

Tu je bio i njen brat Lav da je podrži, kao i otac Nebojša Pajkić.

Meni je drago što održavam tu tradiciju u našoj porodici. Pogotovo što mi svi govore da ličim na majku! Ona je razlog što sam zavolela modu, oduvek sam bila okružena modom. Znam da bi mama bila ponosna na mene i to mi je dovoljno. Mama bi mi rekla da radim šta me čini srećnom i da budem u tome najbolja što mogu. Možda bi zamerila što nemam neki šešir na glavi, ali bila bi zadovoljna. Jako mi je drago što sam dobila i podršku maminih prijatelja”, rekla je ushićeno Vila koja je imala najveću podršku svog brata Lava koji je ubeđuje da sledeća revija bude posvećena šeširima koje je Isidora obožavala.

 


Pročitajte: Isidora Bjelica nije bila Pajkićeva jedina žena: Kontroverzni profesor iza sebe ima tri braka, a evo ko je ćerka Sofija o kojoj se malo zna

 

IZVOR: STAR

SLIKE: Instagram,

Još iz kategorije