Cakana nije podržala unuku za Zvezde Granda: Nije ona za to takmičenje

17.05.2022

12:25

By

Cakana i unuka

Boško Karanović

Cakana nije pružila podršku unuci u ostvarenju snova

Dragica Radosavljević Cakana prvi put je progovorila o svojoj unuci Dunji, ali i o strepnji koju je doživela kada je devojčica poželela da se prijavi na takmičenje Zvezde Granda.

 

Cakana

Bojan Vuković

Ja sam nju podržala u tome, međutim ona peva isključivo stranu muziku i nema još uvek odnos sa našom muzikom, a Zvezdama Granda se peva naša muzika, pa sam je pustila malo da razmisli. Pustila bih je da se malo opeče, pa da razmisli, ali slučajnost je bila takva da je ona morala u Moskvu zbog papira i odustala je, a ja mislim da je i dobro što je odustala, osim što bih se i ja razočarala. Znam da bi moje kolege rekle: Cakanina unuka, pa ajde da prođe makar prvi krug”, rekla je kratko Cakana, dok njena bliska prijateljica otkriva.

Zna Cakana da na estradi postoji sujeta. Plašila se da će njena unuka da se razočara u muziku zbog oštrih kritika i komentara žirija. Plašila se da će proći kao bratanica Zlate Petrović, zbog čega se posle pevačica prepucavala sa Snežanom Đurišić preko novina. Nije želela Cakana da se svađa sa kolegama iz žirija, ali zna da bi bilo zategnuto i da se sigurno ne bi složila sa njihovim komentarima za talent svoje unuke. Zato joj je u neku ruku i drago što je devojčica odustala od takmičenja i vratila se u Moskvu kod majke.”


Popularna pevačica pored Dunje je ponosna baka Mirke i Uroša.

Pročitajte: Cakana otkrila dugo čuvanu tajnu: Lepa Lukić i ja smo zajedno bile u zatvoru

 

Još iz kategorije