Ana Nikolić se ponovo oglasila: Zar ja najbolja da kradem pesme?

27.06.2022

15:00

By

ana nikolić

Bura između Milice Pavlović i Ane Nikolić se ne smiruje

U poslednje vreme sve češće na društvenim mrežama pojavljuju snimci sa nastupa Milice Pavlović i Ane Nikolić kao i reakcija publike na njihove verzije pesme koja je za kratko vreme postala veliki hit.

Ana i MIlica

Bura između Milice i Ane se ne stišava- pevačice se međusobno prozivaju na nastupima

Nakon što se na Tiktoku pojavio snimak na kome Milica u toku izvođenja pomenute pesme, provocira Anu, rečima: „Evo je Ana Nikolić levo“, sada se pojavio i snimak sa Aninog nastupa u Novom Sadu.

 


Naime, Ana je odlučila da spusti loptu, pa je na iznenađenje svojih fanova, u toku nastupa pevala i Miličinu verziju pesme „Provereno“, ali za koju nije znala tekst, pa je improvizovala.

– Svaki mu je novi dan emotivno polupan… Tarararira… – pevala je Ana, a onda u svom stilu dodala:

– Zar ja najbolja od svih da kradem pesmu!? Ne znam zašto ljudi to pišu? Ali, ja dobro igram tu ulogu… I dalje sam slaba na konjak.. I vodku – obratila se Ana nakon pesme publici.

Bura između pevačica se ne smiruje- došle i do suda

Podsetimo, pesmu „Provereno“ Milica Pavlović je uvrstila na svoj album, a javnost je bila iznenađena kada je isplivao demo snimak Ane Nikolić. Mnogi su na društvenim mrežama pisali kako je Ana mnogo emotivnije otpevala pesmu, koju je po prvi put otpevala i na nedavno održanom nastupu u Beogradu.

Bojan Vuković

Ovaj slučaj će završiti na sudu jer je Milica pokrenula tužbu protiv Nikolićeve.

 

 

IZVOR: Blic

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije