Istina se više ne može sakriti: Evo šta rade Luna i Marko nakon priče o razvodu FOTO

20.03.2023

15:00

By

Rođendan Mije Miljković

Brak Lune Đogani i Marka Miljkovića našao se pod budnim okom javnosti nakon što je isplivala informacija da je bivša zadrugarka navodno izabila supruga iz stana. Spekulacije na tu temu dodatno je podgrejala činjenica da se Miljković nije pojavio na njenom rođendanu, a u kakvim su odnosima supružnici pokazale su nam najnovije fotografije koje su osvanule na društvenim mrežama.

Brak Lune Đogani glavna je tema u medijima

Naime, Luna i Marko uživaju u skladnoj ljubavi iz koje su dobili ćerkicu Miu. Tročlana porodica je nedeljno popodne provela u Zološkom vrtu u Beogradu, a fotografije nastale tom prilikom raznežile su njihove fanove.

Pročitajte: Vreme je da javnost sazna! Luna i Marko progovorili o razvodu – Imali smo probleme…

brak lune đogani

U obilasku je, bez ikakve sumje, najviše uživala malena Mia koja je radoznalo istraživala svet oko sebe. Ponosni roditelji nisu skidali osmeh sa lica, a postupak njihove naslednice ih je dodatno oduševio. Naime, nakon duge šetnje tokom koje je Mia želela da nahrani životinje, usledilo je novo iznenađenje.

Ona je, naime, zastala pored statue čuvene šimpanze i ponosno ispozirala, a porom se okrenula i poljubila Samija u obraz. Ovaj postupak oduševio je Lunu i Marka, a malena Mia još jednom je pokazala koliko je bistra, pametna i lepo vaspitana.

Pročitajte: Tako je, kako je – Luna Đogani prekinula tišinu, ovo je istina o Markovoj i Anabelinoj svađi FOTO

brak lune đogani


Podsećanja radi, brak Lune Đogani i Marka Miljkovića uspešno je odoleo brojnim izazovima, a navodne spekulacije o krahu njihove ljubavi nisu upele da naruše prodičnu idilu. Luna i Marko, kako saznajemo, i dalje žive na Bežanijskoj kosi i zajedno učestvuju u odrastanju njihove naslednice čija im je sreća na prvom mestu.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije