Isplivali jezivi detalji iz braka Divne i Marka: Evo šta joj je stalno radio FOTO

24.02.2023

17:00

By

Nestanak Marka DNK

Brak Divne i Marka izazvao lavinu komentara

Divna i Marko od kako su ušli u rijaliti ne prestaju da iznenađuju javnost šokantim ispovestima iz svog braka.

Brak Divne i Marka razočarao ukućane i gledaoce

Naime, sada je Divna pred svima otkrila nove informacije koje nikog nisu ostavile ravnodušnim. On je otkrila da je svojevremeno Marko doveo ljubavnicu u njihovu kuću, i bio sa na njom na spratu, dok je ona živela u prizemlju.

Pročitajte: Saška Karan raskrinkala zadrugare- Aleks će stradati, a ovo je strašna istina o Anđeli

Brak Divne i Marka

– Marko se sa ljubavnicom dopisivao preko Fejsbuka. Ona je došla kod nas sa drugaricom. Nisam ni znala šta će da bude. Marko je skuvao kafu, pričali smo. Sedili smo Marko, njena drugarica, ona i ja. Kada smo popili kafu, Marko i ona su otišli kolima. Ja sam ostala sa njenom drugaricom. Nisam znala ništa šta se dešava. Posle 10 minuta, sam videla neke stvari. Ona je bila čupava, iako je na početku bila našminkana, kada se vratila bila je bez šminke. Marko je onda postao hladan prema meni – počela je priču Divna, a Marko nastavio.

– Vodili smo ljubav – dodao je Marko.


– Marko je počeo da me vređa. Govorio je da sam grbava i najgore stvari. Rekao mi je da idem u Gložane kod mojih. Pričao mi je da mu ne treba žena kao što sam ja. Ćutala sam neko vreme. Bila sam u stanju da je ubijem – rekla je Divna vidno potresena.

Pročitajte: O ovome su maštali godinama- Marko i Luna otvaraju firmu, evo šta će proizvoditi (foto)

Brak Divne i Marka

– Kad je Marko došao sa njom, ja sam bila u kući. Živeli smo Marko i ona na spratu, ja u prizemlju sa decom. Imala sam podršku. Moj brat je dolazio stalno kod nas. Spremali smo hranu. Rekao mi je ostani tu, imaš decu sa njim. Marku nije bilo žao da dovede ljubavnicu, iako sa mnom ima ćerku i sina – nastavila je Divna.

– Sa mnom nije imao odnose, a sa njom jeste. Ja sam mirna osoba, ne volim da se svađam. Decu sam onda sklonila u komšiluk, da im ona ne bi naudila – rekla je Divna.

– Posle dve nedelje sam isterao Divnu iz kuće. Odveo sam je kod njenih. Sa tom osobom sam bio dva meseca, pa smo se rasturili. Kada sam završio vezu sa ljubavnicom, izvinio sam se Divnoj i rekao joj da sam pogrešio – ispričao je Marko glasom kao da je to što se dogodilo sasvim normalna stvar.

Ova njihova ispovest ostavila je u šoku kako gledaoce tako i ukućane koji su bili zgroženi načinom na koji je Marko tretirao Divnu.

Pročitajte: Bivši muž Suzane Jovanović je bio poznati muzičar- Zbog ovoga su godinama u lošim odnosima FOTO

Brak Divne i Marka

Brak Divne i Marka godinama je izgledao čudno pred očima javnosti, a sada su ispričali delić realnosti koji nije ni malo lep.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije