Vladimir Tomović očajan: Bivši zadrugar izgubio sve, ne može da veruje šta ga je snašlo

03.07.2024

14:20

By

Biznis Vladimira Tomovića

Instagram

Biznis Vladimira Tomovića propao zbog oluje, bivši zadrugar ne zna šta ga je snašlo. Kako prenose mediji, Vladimir Tomović pretrpeo je ogromnu štetu nakon oluje koja je juče zadesila Crnogorsko primorje.

Biznis Vladimira Tomovića propao zbog jake oluje u Crnoj Gori

Naime, biznis Vladimira Tomovića stopiran je zbog nevremena, a kako je sam ispričao, materijalna šteta na njegovim bazenima je ogromna.

Strašno nevreme koje je paralisalo čitav region, pogodilo je juče i Crnu Goru, a tokom jake oluje načinjena je velika materijala šteta i bivšem rijaliti učesniku Vladimiru Tomoviću.

Obilna kiša praćena jakim vetrom kidala je drveće, nosila crepove, plažni mobilijar i usporila saobraćaj.

 


Strahovito nevreme zahvatilo je i Bar, i nakon što je kao „zver“ projurilo, ostao je potpuni haos. Tomovićevo imanje, na kojem je pokrenuo i biznis Vladimira Tomovića s privatnim baznima, potpuno je uništeno.

On je jeziv snimak oluje objavio na svom Instagramu, sa nadzornih kamera i pokazao svu strahotu koja je uništila biznis Vladimira Tomovića.

Kako se može videti, sve je letelo, a vetar je duvao takve jačine, da je čak iščupao i nekoliko stabala, za kojima najviše žali.

Pročitajte i – Vladimir Tomović raskinuo sa bivšom ženom Nenada Aleksića Ša – Progovorio o krahu veze i ulasku u Elitu

Uz slike haosa koji je ostao posle, i snimak.

– Ne vezuj se za ono sto ne mozes podici i odnijeti na kraj svijeta…ali kako se ne vezati za drvece koje je sadio nas praejed, djed, otac, mi? Kako se ne vezati za hladovine pod kojima su generacije uzivale?

Hvala dragom Bogu, ljudi su dobro, kuca je na mjestu. Drvece cemo posaditi, zelenila i hladovina ce biti… Ova oluja je znak da treba mnogo vise da se okrenemo ljudima a mnogo manje stvarima jer sto vjetar moze da odnese nije tvoje – napisao je Tomović kojeg su povezivali sa bivšom suprugom Nenada Aleksića Ša.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: INSTAGRAM

Još iz kategorije