Maske su pale: Ivana Šašić otkrila najveću tajnu o bivšem mužu Bojanu, ovo će ga skupo koštati

12.03.2023

16:00

By

bivši muž ivane šašić

Od kako je javno ispričao da je dve godine u kombinaciji sa voditeljskom Ivanom Šopić koja ne želi da obelodani tu vezu, bivši muž Ivane Šašić, Bojan Simić, je ponovo stavljen na stub srama. Voditeljka ga je nazvala lažovom, a Ivana prevarantom i manipulatorom.

Bivši muž Ivane Šašić na stubu srama

– To je isto kao što je pričao da je suvlasnik firme, a istina je da je zapravo samo vozač. On Šopićku niti poznaje, niti bilo šta, ne znam odakle mu ta maštovitost. Sve što je rekao da je bio sa njom, da joj je kupio automobil, sve je slagao. Nema kraja njegovim lažima. Pravi devojci problem za džabe, potpisujem da se nikad nisu upoznali u životu. On je prešao igricu. On je skovao plan da i mene uvuče u rijaliti igru, ali ja sam završila tu etapu u svom životu. Na račun mene planira i Zadrugu 7, a u ovoj planira do finala da dođe, ali teško da će mu to poći za rukom sa ovakvim lažima i manipulacijama – rekla je Šašićka koja se pre sedam meseci razvela od Bojana i dodaje:

Pročitajte: Istina izašla na videlo – Bivši muž Ivane Šašić bio u zatvoru, zbog ovoga se plašila da ga ostavi

bivši muž ivane šašić

– Ja Ivanu Šopić ne poznajem, pa nisam mogla da je okrenem i da porazgovaram sa njom na ovu temu. Naravno da ću demantovati sve što on priča, kIvana Šašić otkrila najveću tajnu o bivšem mužu Bojanu, više mu nema spasa ada je laž u pitanju. Sve se čulo na snimcima, izblamirao se za ceo život kada se Šopićka suočila sa njim unutra – zaključila je.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije