Zvezdanu se ovo neće svideti: Anđelin bivši ulazi u Zadrugu, spreman da je raskrinka FOTO

17.03.2023

22:00

By

Trudnoća Anđele Đuričić

Bivši dečko Anđele Đuričić neće više da ćuti

Anđela Đuričić našla se u centru skandala nakon što je javno uplovila u vezu sa tada zauzetim Zvezdanom Slavnićem. Informacije o njenom životu van kamera rijalitija neprestano pristižu, a sada se oglasio i bivši dečko Anđele Đuričić koji više od svega želi da je raskrinka.

Bivši dečko Anđele Đuričić razvezao jezik

Naime, momak koji se javnosti predstavio kao bivši dečko Anđele Đuričić tvrdi da je ona u ovoj sezoni rijalitija pokazala svoje pravo lice. Tom prilikom on je izneo i detalje njihove veze, pa otkrio i razlog zbog kojeg su raskinuli.

Pročitajte: Da li biste je prepoznali? Ovako je Anđela Đuričić izgledala pre estetskih korekcija FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andjela Djuricic Official (@andjelaadjuricicc)

– Pozdrav, viđeo sam da vas dosta ljudi prati a nisam se nikada oglašavao jer ne želim da se za mene zna. Molim te da niko ne zna za mene. Ja sam bivši dečko Anđele Đuričić. Sramota me je što sam bio sa takvom đevojkom. Bila je normalna dok smo bili zajedno, a sad je ne prepoznajem. Čujem da me spominje često i želim da se oglasim. Pošto je već ukaljala svoj obraz, moram da kažem je imala slične momente u vezi, kao što ima u Zadruzi. Istina je da ima foot fetish i to se meni iskreno nije dopalo. – napisao je bivši dečko Anđele Đuričić, pa dodao:

– Tražila je da je šamaram tokom vođenja ljubavi, što je meni bilo ne mogu reći ni odvratno, stvarno bolesno. Naravno da je nikada nisam udario. I ono što želim da kažem a što sam kasno shvatio da je ovo prava Anđela u Zadruzi. Zato naša veza nije opstala – poslao je on jednoj fan stranici na društvenoj mreži Instagram.

Pročitajte: Potres u porodici – Anđeli Đuričić poginuo brat, zadrugarka jecala na sav glas FOTO

bivši dečko anđele đuričić


SLIKE: Bojan Vuković, Printscreen

Još iz kategorije