Bio je njena velika ljubav: Strašna tragedija, ubijen bivši dečko Aleksandre Nikolić FOTO

08.03.2023

20:00

By

Aleks ogromnu cifru dala za bebin gardarober

B. VUKOVIĆ

Bivši dečko Aleksandre Nikolić nastradao u obračunu

Aleksandra Nikolić je poznata po svom učešću u Zadruzi, ali i po svom ljubavnom životu i izborima kada su muškarci u pitanju.

Bivši dečko Aleksandre Nikolić je bio makedonski državljanin

Naime, makedonski mediji ne prestaju da bruje o oružanom obračunu u kafe baru u Staroj skopskoj čaršiji u kojem su dvije osobe ubijene, a kako nezvanično prenose mediji jedan od tragično nastradalih momaka je bivši dečko zadrugarke Aleksandre Nikolić.

Pročitajte: Pukla bruka- Aleksandra Nikolić prevarila Dejana i pre Cara, bivši zadrugar otkrio detalje

Bivši dečko Aleksandre Nikolić

Ona je navodno, pre nekoliko godina bila u jako tubulentnom odnosu sa makedonskim državljaninom, o kojem, u svojoj mučnoj ispovesti nije imala reeči hvale, jer je, kako je tada tvrdila, pretrpela nasilje.

Ona je nastupala u Makedoniji svojevremeno gde je i njega upoznala i stupila u kako kaže veo toksičan odnos koji je mogao po nju da bude koban.


Pročitajte: Nije mogla dalje- Aleksandra Nikolić hitno operisana, Dejan otkrio kako se oseća

Bivši dečko Aleksandre Nikolić

– Zbog njega sam napustila posao, jer mu je smetalo da igram. Bilo mi je lepo sa njim godinu i po dana, ali sam ga ostavila, jer me je prebio. To je učinio jer je umislio da gledam nekog momka. Toliko me je istukao da sam imala ozbiljnu povredu na usni, rekla je Aleks svojevremeno pa dodala:

Pročitajte: Kućna pomoćnica Seke Aleksić iznela šok detalje- Evo šta se desilo u pevačicinom braku FOTO

Bivši dečko Aleksandre Nikolić

– Pošto sam celi život gledala nasilje, odmah sam ga ostavila. Batine nikada ne bih oprostila. Taj dečko mi i dalje preti. Govori mi da će pustiti neke informacije o meni u javnost. Mislim se: Ma radi šta hoćeš, samo me ostavi na miru. Ne znam da li ima moje eksplicitne snimke. Mi se nismo snimali, jedino ako je to radio tajno. Ne plašim se ni njega, ni bilo koga.

Pročitajte: Aleksandra Nikolić za dve nedelje smršala 8 kilograma- Ovo je njena tajna FOTO

Bivši dečko Aleksandre Nikolić

Bivši dečko Aleksandre Nikolić je ubijen u jednom obračunu koji se dogodio u Makedoniji, a zadrugarka ni ne sluti ovu tužnu informaciju.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije