Stres je učinio svoje: Bilalova bivša izgubila bebu, paklena osveta tek sledi

25.03.2023

14:00

By

bilalova bivša

Bilalova bivša devojka spremna za Zadrugu

Rijaliti učesnik i jutjuber, Bilal Brajlović,  za kratko vreme u rijalitiju uspeo je da unese nemir mnogim zadrugarima,.Naime, njegovo dosadašnje učešće u rijalitiju obeležili su njegovi odnosi sa Majom Marinković, Anom Spasojević i Milicom Veselinović.

Bilalova bivša devojka izgubila bebu zbog njega

Bilalova bivša devojka je prošle nedelje bila na razgovoru sa produkcijom i kako saznajemo, uskoro ulazi u rijaliti kako bi ga raskrinkala i otkrila pikanterije iz njihovog odnosa. Dok  on u Zadruzi igra ozbiljnu igru sa Anom Spasojević i Milicom Veselinović sa kojima je imao i intimne odnose, Bilal još ne sluti kakav ga pakao čeka.

Pročitajte: Oglasio se otac Milice Veselinović – Bilala čeka najgora moguća kazna FOTO

bilalova bivša devojkaBilalova bivša peva u klubovima po Sarajevu, a njeno umetničko ime je Dora. Bilal je, navodno, njoj napravio bebu i kada mu je saopštila da je u drugom stanju on joj se više nije javio, dok je po gradu pričao kako to nije njegovo dete.

Pročitajte: Taki u strahu- Bilal Brajlović sprema jezivu osvetu, Maja ne zna šta je čeka

bilalova bivša devojka
– Bilal je sa tom devojkom bio pre dve godine, ali on kaže da je to bila kombinacija i isključivo su se viđali zbog se*sa. Ona opet sa druge strane priča drugu priču i tvrdi da su bili četiri meseca u vezi i da za to ima svedoke. Ona hoće da uđe u Zadrugu i zarad lične promocije pošto se bavi pevanjem, ali i da ispriča sve šta je doživela sa Bilalom. Ona kaže da je ostala trudna sa njim i da mu javila iste sekunde kada je uradila test. Međutim, on joj je rekao da to nije njegovo dete i da ga ne zanima ni njena trudnoća, ni šta će da radi. Poslala mu je poruku da će dete da zadrži i da će ga tužiti, ali je on i dalje tvrdio da ga ništa ne zanima i da je siguran da on nije otac. Svuda po gradu je pričao kako Dora hoće da mu smesti dete koje nije njegovo- otkriva izvor iz Sarajeva i nastavlja:

Pročitajte: Bilalu i dalje prete zbog Maje Marinković- Porodica u strahu, ovo je glavni razlog FOTO

bilalova bivša devojka
-On još ne zna da je ona abortirala, tačnije, imala je spontani pobačaj zbog čega krivi njega, jer je zbog njegovog ponašanja pretrpela veliki stres. Sada će da uđe u rijaliti i da do detalja ispriča sve i da pokaže celom svetu ko je Bilal i koliko nema osećaj za ženski rod. On će sigurno da bude šokiran kada je bude ugledao na vratima i biće veliki haos – zaključio je izvor.


SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije