Zbog ovoga je Bekuta ljubomorna na Sašinu ženu!

03.07.2022

20:00

By

Tajna Ane Bekute

Bojan Vuković

Bekuta nije krila ljubomoru prema Suzani

Saša Popović i Suzana Jovanović su bliski prijatelji sa Anom Bekutom i kada je Mrka preminuo oni su prvi došli kod nje u stan da joj izjave saučešće.

 

Međutim, kada su se Milutin i Ana tek smuvali, situacija je bila  nategnuta pa je Bekuta tada bila ljubomorna na Suzanu. Kako saznajemo, Mrka je isticao da je Saletova žena najbolja riba na estradi, a to baš i nije prijalo Ani.

 


“Bekutu obožavaju i Sale i Suzana, ali je pre desetak godina Ana bila malo ljubomorna na Suzi, iako ona neće možda to da prizna. Mrka je uvek bio šaljivdžija i voleo je da ženama deli komplimente, to je Ana vrememenom shvatila i prihvatila, ali kad su se tek smuvali on je govorio o tome da Popović ima najbolju ženu na estradi i da ga je sreća poterala kada je oženio Suzanu. On je isticao da nikad lepše stvorenje od Suzane nije video i da zavidi Popoviću. Naravno, svi su to prihvatali kao šalu, ali u početku je Bekuti to baš smetalo. Vremenom je shvatila kakav je Mrka i više nije obraćala pažnju na to, čak je i ona počela da se šali i Popoviću govori kako je Milutin zaljubljen u Suzanu i da je ljubomoran na Saleta”, priča nam izvor upućen u ovu priču.

Suzana tvrdi da nikada nije osetila ljubomoru od strane Ane, ali da Mrka jeste isticao da je ona najlepša na estradi.

“Mrka je uvek tvrdio da sam najbolja riba na estradi, a onda mu ja kažem: Pusti ti mene, imaš ti tvoju Anu za kojom mnogi lude. Šalili smo se stalno”, rekla je Suzana i dodala da sebe nikad nije doživljavala fatalnom: “Ma, ja sam gledala da se istaknem glasom, pesmom, nikada se nisam takmičila sa koleginicama da budem najlepša ili atraktivna, nije me zanimalo to”.

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije