Potres u porodici: Trudna Tara Simov ima ozbiljne zdravstvene probleme, suza suzu stiže FOTO

10.03.2023

17:00

By

Poruka pretučene Tare Simov

B.V.

Beba Tare Simov će uskoro doći na svet

Nekadašnja učesnica Zadruge Tara Simov je u drugom stanju, a uskoro će postati mama devojčice.

Beba Tare Simov- bivša zadrugarka će dobiti devojčicu

Ona ne krije sreću povodom blagoslovenog stanja, a nedavno je i sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila srećne vesti.

Pročitajte: Tara Simov spavala kod Zvezdana- Bivša zadrugarka otkrila šok detalje o njemu i Ani FOTO

Beba Tare Simov

– Iskreno ne znam odakle bih počela, ni šta bih rekla.. Ko me prati zna da sam se ja još pre par godina pomirila sa činjenicom da možda nikada neću biti majka, shodno nepotpuno razvijenom radu jajnika i materice. Međutim, na slavu moje porodice smo saznali najlepšu vest na svetu! 4 meseca smo se borili da ostane beba zdrava, jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, međutim, zvanično je sve u redu! A ja ću našoj bebi, ovako javno obećati da će biti najsrećnije dete na svetu! Svaku muku koju smo mi možda prošli, svaku suzu i svaku bol, ti ćeš zaobići. Ljubavi tebi hvala za sav trud i živce zadnji period i najsrećnija sam što si baš TI taj! A za samo nekoliko meseci, ceo svet je naš, ti, bebče i ja- poručila je nedavno Simova uz trudničku fotografiju.

Pročitajte: Šokantno ponašanje trudne Tare Simov u izlasku- Evo šta je radila FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)


Nedugo nakon toga Tara i njen partner su saznali da ona nosi devojčicu, a svoju radost povodom dok događaja proslavili su sa prijateljima.

Pročitajte: Vreme je za bebe- Tara Simov u drugom stanju, čestitke stižu sa svih strana FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HYPE TV – SVE SAD (@hypetv.rs)

Međutim, ono što je zabrinulo sve jeste Tarin poslednji stori na Instagram profilu gde je otkrila da se suočava sa kamenom u bubregu tokom trudnoće, pa je iskoristila priliku da pratioce pita za savete i iskustva.

Pročitajte: Šokantno ponašanje trudne Tare Simov u izlasku- Evo šta je radila FOTO

Beba Tare Simov

Ipak verujemo da nije u pitanju ništa strašno i da beba Tare Simov neće ni osetiti ovaj problem sa kojim ima nekadašnja Zadrugarka dok nestrpljivo sa svojim izabranikom isčekuje najsrećniji dan u njihovim životima.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije