Jezivo: Milica Veselinović izgubila bebu, evo šta se zaista dogodilo

02.04.2023

21:00

By

beba milice veselinović

Beba Milice Veselinović nije preživela

Milica Veselinović prvi put je ušla u Zadrugu kada je imala samo 17 godina, a kao najmlađa učesnica pokazala je skandalozno ponašanje, koje po mišljenju publike, ne priliči njenim godinama.

Beba Milice Veselinović nije bila željena

Milica Veselinović krije od svih da je kao maloletna ostala u drugom stanju. Kako otkriva njena bliska drugarica, pre nego što je ušla u prošlu Zadrugu ona je doživela ozbiljan pakao. Naime, Veselinovićeva se viđala sa jednim momkom oko dva meseca, a onda je saznala da je trudna. Nije znala šta je snašlo, danima se čudno ponašala, a onda je priznala drugarici da je u velikom problemu.

Pročitajte: Milica Veselinović nakon Zadruge uradila nešto neočekivano pa dobila žestoke osude fanova

beba milice veselinović

– Milica je saznala da je trudna i nikome nije smela da kaže, čak ni tom momku. Bila je mnogo čudna u to vreme, plakala je za svaku sitnicu, a onda je pukla i priznala mi šta se dešava. To je sve bilo malo pre nego što će da uđe u Zadrugu. Nije imala dilemu da abortira, ali kako je bila maloletna znala je da mora da ima pristanak roditelja. Verujte da je to bio baš pakao. U susret nam je izašla majka od jedne drugarice čija prijateljica radi kao ginekolog. Ispričale smo joj kako stvari stoje i ona se sažalila. Ta doktorka je pokušala da ubedi Micu da sve prizna svojoj mami i da ipak zadrži bebu, ali ona je histerično to odbijala. Na kraju je pristala
da joj uradi abortus – rekla je njena drugarica i dodala:

Pročitajte: Majka Milice Veselinović ne izlazi iz kuće zbog ćerke- Komšije otkrile jezive detalje FOTO

beba milice veselinović


– Hvala bogu, sve je prošlo kako treba i Milica nema veće posledice i traume, sigurno je to tišti negde, ali eto, završilo se tako kako se završilo. Ta doktorka joj nije naplatila abortus, znala je da Milica nema novca i da nema od koga da traži. Koliko znam, sa tim dečkom se nikad nije čula nakon toga i on nikada nije saznao da je ona bila trudna, jer se ubrzo preselio u drugi kraj grada pa su prestali da se čuju. Rana je trudnoća bila u pitanju, plod je bio star svega četiri nedelje – otkriva njena drugarica, vidno tužna što se beba Milice Veselinović nije rodila.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije