Ana Korać izvela sina iz porodilišta: Obavila sve u tajnosti, a sve vreme je ovo čekala FOTO

02.03.2023

10:00

By

porodica ane korać

Beba Ane Korać je došla na svet

Nekadašnja učesnica Zadruge Ana Korać se porodila pre nekoliko dana i na svet donela zdravog dečaka.

Beba Ane Korać zajedno sa roditeljima napustila bolnicu

Naime, od kako je ostala u drugom stanju, Ana se krila od očiju javnosti, povukla i povukla sa društvenih mreža. Tik pred porođaj vratila je svoj Instagram nalog gde je objavljivala prelepe trudničke fotografije.

Pročitajte: Ana Korać pred porođaj konačno pokazala partnera- Evo ko je on i čime se bavi FOTO

Beba Ane Korać

Ona se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj klinici, a sa sinom je bila smeštena u posebnom luksuznom apartmanu. Osoblje je brinulo o njoj i bebi, dok je sinoć sa sinom napustila bolnicu.

– Juče je napustila porodilište. Iako je mogla da izađe još tokom dana, sve vreme je čekala da padne mrak, pa je u kasnijim časovima izašla iz klinike – govori za Blic izvor Ani i dodaje:


Pročitajte: Drama pred porođaj- Ana Korać ovo nije očekivala, evo šta je partner tražio od nje

Beba Ane Korać

– Znala je da je novinari i papapraci neće čekati ispred klinike uveče, pa se odlučila na taj korak. U pratnji samo dve bliske osobe otišla je u svoj dom, a niko nije uspeo da je fotografiše po izlasku iz bolnice, što je i htela – dodao je isti izvor.

Podsećanja radi, ona se nedavno nakon duže pauze vratila u medije, a pričala je i o svom blagoslovenom stanju.

Pročitajte: Ana Korać u problemu pred porođaj- Dečko joj ovo zabranio, u sve umešan i David FOTO

Beba Ane Korać

– Biti u blagoslovenom stanju je nesto najlepše što žena moze da oseti! Uskoro ću postati mama i jedva čekam sina da uzmem u naručje. Moj život se kompletno promenio. Posvećena sam porodici, a sve je spremno za dolazak bebe – kaze Koraćka, koja se mesecima krila od javnosti, a sve vreme odbija da otkrije ko je otac deteta.

Beba Ane Korać je kao što je navedeno napustila bolnicu u krugu svojih roditelja, a fanovi nestrpljivo očekuju da se Ana oglasi i podeli neku fotografiju naslednika.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije