Grcala u suzama: Ana Ćurčić izgubila bebu, stres je učinio svoje

07.02.2023

10:00

By

Tajni plan Ane Ćurčić

Printskrin/Youtube

Ana i Zvezdan

Beba Ane Ćurčić nažalost je preminula

Ana Ćurčić nedavno se uselila na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi se javno obračunala sa nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem koji ju je pred kamerama rijalitija javno prevario sa dve decenije mlađom Anđelom Đuričić.

Beba Ane Ćurčić je preminula

Tokom emisije „Igra istine” Zvezdanova bivša partnerka otvorila je dušu, a javnost je duboko potresla priča da je beba Ane Ćurčić preminula osam dana nakon rođenja.

Pročitajte: Ana im pomrsila konce – Zvezdan Slavnić promenio ploču, Anđela jeca na sav glas

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivana Šopić (@sopicka_)

– Ana, Matora ti je otkrila da je u jednom trenutku ostala bez člana porodice, a ti si joj ispričala da si izgubila svoje prvo dete. Da li te ova priča i ovo potenciranje sa Anđeline strane da bi rodila Zvezdanu dete, da li te to posebno zaboli – pitala je voditeljka.

– Ne, nema to veze sa tom pričom. Meni je prvo dete umrlo. Rodila sam devojčicu, živela je osam dana, zvala se Aleksandra. Sa mojim prvim momkom, koji je moja velika ljubav. Imala sam 19 godina. To je bilo dete iz ljubavi, hteli smo da se venčamo. Rodila sam živu, zdravu, pravu devojčicu, posle 8 dana je umrla. Pored toga mi je najveća bol što nikada nismo dobili papir da je živorođena, da je umrla, nisu nam dali da je sahranimo. Dobila sam papir da je spontani pobačaj, tako da postoji sumnja da je ona možda živa. On mi je mnogo pomogao, rastali smo se u velikoj ljubavi. Hteli smo da imamo opštinsko venčanje, ali moj kum je poginuo. Ta priča nam se nije dala nikako – pričala je kroz suze Ana.

Pročitajte: Majčina kopija – Ćerka Zvezdanove Ane konačno u javnosti, upoznajte Ivu FOTO

beba ane ćurčić


– Rekla si da on nije odustao od te borbe – dodala je Ivana Šopić.

– On duboko veruje da je ona živa. Meni je rečeno da je rođena sa srčanim manama, svašta je tu meni pričano. Zato sam ja na decu jako slaba. Da li živa, možda mi ovo bude prilika da saznam. Samo su došli i rekli da je umrla. Sa njim sam u odnosima, da kad ga okrenem u pet ujutru, on bi mi uvek pomogao. On ima dvoje dece, ja dvoje dece, on ima i dvoje unučadi, ali to nam je ostalo… – zaključila je Ćurčićeva.

Pročitajte: Zvezdanova supruga krila veliku tajnu – Isplivala istina o njenom prvom braku

SLIKE: Printscreen

Još iz kategorije