Bane Đokić: Imam šokantan snimak Maje Marinković

01.06.2022

14:25

By

Bane Đokić

Rat bivših zadrugara zbog Janjuša

Maja Marinković ozbiljno je zaratila zbog Janjuša sa Sandrom Čaprić i Banetom Đokićem sa kojim se do nedavno družila.

Maja Marinković

Dragan Gajić

Njih troje prepucavali su se preko društvenih mreža, pa su tako svašta iznosili jedni o drugima, a sada je za Star, Bane rešio da progovori o svemu.

Meni je muka više cele te priče, ja sam bio u super odnosima sa Majom, ali i sa Sandrom, nisam se mešao u njihov sukob. Ali, Maja je uplela neke ljude koji su me zvali i pretili jer se družim sa Sandrom, a onda me izbrisala sa instagrama. Govori kako sam ja diler i kako radim sve i svašta. Evo sada pričam ovo i završavam sa ovom temom. To što je ona ljubomorna jer je Janjuš zaljubljen u Sandru nije moja stvar i nisam ja kriv. Ako me još jednom bilo gde pomene sada vam kažem, pustiću snimak na kom Maja šmrče. Uzimala je kokain u toaletu pre četiri nedelje, a sve se dešavalo na jednoj žurci. Sama je na tom snimku, dakle sama je vukla crtu, ja taj snimak imam i bolje da me više ne dira jer ću da ga plasiram u javnost. Još uvek ja nju štitim. A, pošto je prva počela sa tim kako ja dilujem, ona je ta koja je po ceo dan nadrogirana. Nisam znao da je bila u izlasku sa Darkom Lazićem, ali eto i to dosta toga kaže”, kaže Đokić.

Janjuš

Bojan Vuković


Ona je i Sandri pretila, i stalno kada nam preti pominje kako će genaral Simić da joj završi ovo i ono. Da li se ona sa njim viđa ili šta se dešava ne znam, ali tog čoveka stalno pominje kada preti”, kaže nam Bane i dodaje da mu je pored Maje pretnje uputio i Janjuš.

Janjuš mi je pretio preko Sandre kako će da me polomi. Ne plašim se ja njega ni malo. On više nije u kontaktu sa Sandrom, jer je on hteo da se sa njom viđa tajno, ne znam čega se plašio. Ovamo zove i moli da organizujem da se vide, a onda je po instagramu i medijima pljuje. Ona je rešila dasve to prekine jer je shvatila da nije čitav”, završava bivši zadrugar.

 

 

Pročitajte: Nećete je prepoznati: Maja Marinković ponovo promenila lični opis

Još iz kategorije