Neće više da ćuti: Mina otkriva strašnu istinu o Caru i Mensuru, javnost u neverici

12.02.2023

16:00

By

autobiografija mine vrbaški

Autobiografija Mine Vrbaški će raskrinkati mnoge javne ličnosti

Mina Vrbaški se nakon medijskog povlačenja pojavila na manifestaciji MAC i mnogim zadala domaći zadatak kada je izgled u pitanju. Ona je prošetala toaletu koju je napravila od džaka i rekla da želi da dokaže da odelo ipak ne govori o čoveku. Kako smo saznali, ona je poslednja dva meseca u Norveškoj pisala svoju autobiografiju dok je boravila kod dečka.

Autobiografija Mine Vrbaški pokrenula lavinu komentara

– U pitanju je autobiografija Mine Vrbaški i imaće tri dela, biće sadržaja iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Skoro sam krenula sa pisanjem i ide mi baš lepo. Jesam mlada, ali mi se svašta izdešavalo. Mnogi su hteli da ukaljaju moje ime i uspeli su na neki način, ali istina će morati da izađe na videlo. Sve ću da napišem i o svakom. Moja mama je predgovornik, o tom početku mom, odrastanju, ona je pisala o meni, a onda sledi moje detinjstvo i šta se posle dešavalo – iskrena je Mina koja dodaje da neće nikoga poštedeti, ali da neće izostaviti ni epizodu kada je radila kao p**stitutka.

Pročitajte: Mikijeva žena hoće da sazna istinu – Evo zašto juri Minu Vrbaški

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mina Vrbaški (@minavrbaski)

– Naravno da će svima u knjizi biti dodeljena neka druga imena, mada će se mnogi pronaći. Znaš kako, oni već sada znaju da li imaju razloga da se plaše ili ne, ja ću isključivo pisati šta mi se dešavalo u životu i šta su mi pojedini priređivali. Biće baš zanimljivo – navela je ona i dodala da će Mensur i Car takođe da budu akteri njene knjige:

Pročitajte: Nije je štedeo – Mensur Ajdarpašić raskrinkao Anđelu, ovo je prava istina o njihovom odnosu

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MENNSSSUR (@mennsssur)

– I o njima pišem, više o Mensuru nego o Caru. Izneću pravu istinu i nešto što se nije znalo i o čemu nisam pričala, mislim da će biti zanimljivo, ali i za sve devojke vrlo poučna knjiga jer ja šaljem poruku – zaključila je ona.

IZVOR: Sanja Arsić

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije