Kuma nije dugme: Andreana Čekić miri Barbaru i Darka

27.05.2022

10:22

By

Andreana Čekić

Instagram

Andreana pokušava da pomiri Barbaru i Darka

Barbara Bobak rešila je više da ne komentariše bivšeg dečka Darka Lazića i kako nam izvor otkriva, definitivno je odlučila da ne želi više da bude sa njim u vezi i da se miri. Međutim, njegova kuma Andreana Čekić je rešila da preuzme sve u svoje ruke i proba da pomiri Barbaru i Darka.

Andreana zna koliko Darko pati za Barbarom i da mu je velika želja da se pomire. Međutim, iako je pokušavao da je zove i da joj šalje poruke, ona ne reaguje i ne želi da mu da priliku da razgovaraju. Andreana je pričala sa Darkom i shvatila je koliko on pati te mu je rekla da veruje u njihovu ljubav, samo da smatra da Barbari treba malo više vremena i prostora da o svemu razmisli i da on za to vreme njoj dokaže da je spreman da se menja i uozbilji. Darko je zamolio kumu da mu pomogne tako što će popričati sa Barbarom”, priča nam izvor blizak Laziću i dodaje:

Andreana i Barbara imale su zajednički nastup u Bjeljini i ona je iskoristila priliku da njih dve razgovaraju. Iako je prvo Barbara odbila da priča o Darku, ipakje kasnije saslušala Andreanu. Ona joj je rekla da je pričala sa Darkom kog jako dugo poznaje i zna da nikada ni za jednom devjkom nije patio kao za Barbarom. Rekla joj je da je on mnogo voli i da je spreman na sve uslove samo da opet budu zajedno, da ga ne zanima nijedna druga i da sebe jedino vidi pored Barbare. Barbara je rekla Andreani da zna da je Darko voli, ali da ljubav nekad nije dovoljna. Andreana joj je rekla da razmisli o svemu, i da shvata da joj treba vreme. Odmah je pozvala Darka i rekal mu da su pričale i da pusti Barbaru da razmisli o svemu”, završava naš izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)


 

Prčitajte: Šokantni detalji iz pritvora: Darko Lazić agresivan i bahat, oduzete mu pertle i kaiš, ponavlja samo jedno


Još iz kategorije